Αλλαγές, μετακομίσεις αλλά και… προσθήκες που, σίγουρα εκπλήσσουν ευχάριστα, κάνει ο Ant1 στο πρόγραμμα του μετά το τέλος της σειράς «Σμύρνη μου αγαπημένη» η οποία έγραψε το συγκλονιστικό της φινάλε το βράδυ της Πέμπτης (13/10).

Οι «Παγιδευμένοι» που ήδη έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και καταγράψουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, θα μείνουν για μικρό διάστημα στην άκρη για να δώσουν χώρο στις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και στην αστυνομική σειρά «Η Γέφυρα» οι οποίες αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της πλατφόρμας Ant1+.

Ταινίες που το κοινό σίγουρα θα τιμήσει, όπως το «Έτερος Εγώ» θα μπουν στο πρόγραμμα αφού ο Ant1 αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδέχεται τους τηλεθεατές, 4 φορές την εβδομάδα αντί για 3 ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου… μετακομίζει.

Ας δούμε όμως όλες τις αλλαγές μία – μία…

Οι «Παγιδευμένοι» κάνουν στην άκρη για να δώσουν χώρο στις «Σέρρες» και τη «Γέφυρα»

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Παγιδευμένοι

Δυο από τις σειρές οι οποίες προβάλλονται στην πλατφόρμα του Ant1+ και έχουν ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές είναι η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» και η αστυνομική σειρά «Γέφυρα». Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου οι «Παγιδευμένοι» δεν θα προβληθούν και στη θέση τους θα προβληθούν οι σειρές του Ant1+.

Η Γέφυρα θα «συστηθεί» στο τηλεοπτικό κοινό του Ant1

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 22:00 θα προβληθεί διπλό επεισόδιο της σειράς «Σέρρες», ενώ την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 22:00 θα προβληθεί επεισόδιο της σειράς «Η Γέφυρα».

Διπλό επεισόδιο από την σειρά Σέρρες θα απολαύσουν οι τηλεθεατές

Μετά το τέλος του μήνα, οι «Παγιδευμένοι» θα επανέλθουν κανονικά στο πρόγραμμα του Ant1.

O Ant1 τιμά τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Και οι Πέμπτες όμως αλλάζουν αφού πλέον, στο πρόγραμμα εντάσσονται ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου αλλά και η εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στις 22:00 το βράδυ οι τηλεθεατές του Ant1 θα μπορούν να δουν μια κινηματογραφική ταινία, και η αρχή θα γίνει με το «Έτερος Εγώ».

Μετά το τέλος της ταινίας, στις 00:00 και κάθε Πέμπτη, θα προβάλλεται το late night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η εκπομπή The 2Night Show θα προβάλλεται από την ερχόμενη εβδομάδα, 4 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) αντί για 3 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Μετακομίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Χατζηνικολάου

Από τις αλλαγές και τις προσθήκες δεν έμεινε ανεπηρέαστος και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έβγαινε στον «αέρα» το βράδυ της Πέμπτης με την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ενώ αναμενόταν και η πρεμιέρα της πολιτικής εκπομπής του «Πρόσωπο με Πρόσωπο». Από την επόμενη εβδομάδα, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βγαίνει στον «αέρα» κάθε Κυριακή στις 23:00, είτε με το «Ενώπιος Ενωπίω» είτε με το «Πρόσωπο με Πρόσωπο».