Ο Αργύρης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στο επεισόδιο του «Love Island» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/10) από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η αναζήτηση του για την έυρεση της κατάλληλης συντρόφου απασχόλησε ιδιαιτέρως τη ζωή στο σπίτι.

Ο ίδιος μάλιστα είχε μια λεπτομερή συζήτηση με την Ιωάννα επί του θέματος και αναφέρθηκε στις κοπέλες που έκαναν την καρδιά του να… σκιρτήσει στα ραντεβού που βγήκε. Τόνισε, δε, ότι του αρέσουν πολλές κοπέλες και «παίζει» το… μάτι του.

«Επέλεξα την Μαρία, την Κλαούντια την Αναστασία και την Νίκη. Θα δω, δεν έχω κλείσει ακόμα κάπου. Μέχρι στιγμής παίζει το μάτι μου, κοιτώ δεξιά κι αριστερά. Εσύ έχεις κλειδώσει; Θα έρθει κι εσένα η ώρα σου. Νέος, ωραίος… Προφανώς και θα παίζει και το μάτι μου δεξιά κι αριστερά», είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης που φαίνεται πως πήγε στην Τενερίφη με… άγριες διαθέσεις.

Τα «καυτά» φιλιά στη σουΐτα που εξελίχθηκαν σε δράμα – «Νιώθω λες και τα έχουμε 5-6 χρόνια»

Στο μεταξύ, το «Love Island» εξελίσσεται βάσει σχεδίου και στο reality show τα πρώτα ζευγάρια του σπιτιού έχουν αρχίσει και σχηματίζονται και κάνουν τα πρώτα βήματα των σχέσεών τους. Στο επεισόδιο της Τετάρτης ένα από αυτά η Χριστίνα κι ο Αλέξανδρος Κ. είχε τη δυνατότητα να βρεθεί τετ α τετ στην υπερπολυτελή σουίτα και να περάσει όμορφες στιγμές, έπειτα από ψηφοφορία του κοινού μέσω εφαρμογής.

Οι δυο διαγωνιζόμενοι ευχαρίστησαν το κοινό για την προτίμησή του κι αποσύρθηκαν στα ενδότερα, ανταλλάσσοντας «καυτά» φιλιά κι ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Ωστόσο, η χαρά κι ο ενθουσιασμός δεν κράτησε για πολύ. Το ζευγάρι κατέληξε να καβγαδίζει γιατί ο Αλέξανδρος Κ. ζήλεψε που η Χριστίνα μπήκε στη διεκδίκηση άλλου παίκτη και στο τέλος ομολόγησε πως συμπεριφέρθηκε κάπως υπερβολικά.

Βέβαια, η κατάσταση συνδεύτηκε με μπόλικη δόση δράματος, αφού ο Αλεξάνδρος Κ. άρχισε τα πήγαινε-έλα στη σουίτα και τελικά τον πήραν τα κλάματα κάτι που έκανε την Χριστίνα να… λυγίσει. «Νιώθω λες και τα έχουμε 5-6 χρόνια» είπε η παίκτρια.

Το επόμενο πρωινό, τόσο η Χριστίνα όσο κι ο Αλέξανδρος Κ. εκμυστηρεύτηκαν στα κοντινά τους άτομα μέσα στο σπίτι τί ακριβώς συνέβη. Η Χριστίνα αποκάλυψε ότι «ψιλοτσακωθήκανε» ενώ ο Αλέξανδρος είπε «έχασα τον έλεγχο. Είναι και αυτή αντιδραστική, δυνατός χαρακτήρας, με το που σηκώσω λίγο τη φωνή μου, Ταύρος!».