Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανώς ανανεωμένος και σε νέα ώρα έκανε πρεμιέρα χθες Τρίτη (20/9) με το «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Με χορό και με… παραδοσιακά τραγούδια, ο παρουσιαστής υποδέχτηκε και φέτος το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τη «Βάνια» και τους Alcatrash.

Η εκπομπή επέστρεψε στους δέκτες μας με μια μέρα καθυστέρηση, καθώς η πρεμιέρα της Δευτέρας (19/09) αναβλήθηκε, λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Εξέλιξη που ο ίδιος ασφαλώς και τρόλαρε με τον μοναδικό του τρόπο.

Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό ντυμένος τσέλιγκας, όπως στο τρέιλερ, ενώ είχε δίπλα του, τους συνεργάτες του.

«Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι! Κορίτσια μου λείψατε! Παιδιά πως είστε; Εγώ είμαι πολύ καλά, υπάρχει πολύ κέφι, πολλή διάθεση. Ο Σεπτέμβρης είναι φρικτός για κάποιον λόγο, ήταν τα γενέθλιά μου, δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει. Εν πάση περίπτωση ας πάνε καλά όσοι φύγαν, όσοι μείναμε τώρα θα δούμε…» είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Φαίη Σκορδά εισέβαλε στο πλατό

Οι τέσσερις νέες πόρτες της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι άρχισαν να αναβοσβήνουν και ο Νίκος Μουτσινάς περίμενε να δει ποιος θα μπει στο πλατό. Η Φαίη Σκορδά εισέβαλε στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, κρατώντας ένα κουτί με γούρια. Πρόκειται για το πρόσωπο που «προκαλούσε» να πάει καλεσμένη όσο τίποτα, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά τα πολλά «άκυρα» που του έδωσε, τον επισκέφθηκε και μάλιστα στην πρεμιέρα του.

Άλλωστε, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, οι δύο παρουσιαστές στεγάζονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό κάτι που «γεφυρώνει» την επικοινωνία μεταξύ τους.

Απολαυστικοί ήταν και οι διάλογοι μεταξύ τους με την «ασυνεννοησία» να προκαλεί τις χιουμοριστικές αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά.

«Να μείνεις! Καναλάρα! Είσαι η βασίλισσα του πρωινού μας!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Εγώ τον ήθελα συνέχεια δίπλα μου, μαζί μου. Πρέπει να καταλάβεις επιτέλους ότι εμείς είμαστε το σωστό τηλεοπτικό δίδυμο», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Μετέπειτα, η Φαίη Σκορδά πήρε το μικρόφωνο από τους Alcatrash και τραγούδησε το «Όσο έχω Φωνή».

Το σόκιν υπονοούμενο, η «σπόντα» που δεν κάνει stand up και το «καρέ της ντάμας» με την 79χρονη που πήγε στο GNTM 5

Ο Νίκος Μουτσινάς χαρακτηρίζεται για το πικάντικο χιούμορ του όταν παρουσιάζει τη στήλη της εκπομπής του «Χρυσή τηλεόραση».

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το gender reveal που θέλησε να κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού της από τη Σάσα Σταμάτη.

Το σόκιν υπονοούμενο δεν έλειψε στο τέλος του βίντεο με αφορμή την παλιά τεχνική αποκάλυψης του φύλου του μωρού με το ψαλίδι και το μαχαίρι.

Το «καρφάκι» του πέταξε με χιουμοριστικό τρόπο για το stand up που συνήθιζε να κάνει στη έναρξη της εκπομπής και που τη φετινή χρονιά απουσιάζει.

Σχολιάζοντας τον Δημήτρη Καμπουράκη και το ποίημα «αφιερωμένο» στην Βασίλισσα Ελισάβετ σχολίασε: «Για αυτό δεν κάνω εγώ φέτος stand up. Κάνει αυτός».

Και το τρίπτυχο ολοκληρώθηκε με την 79χρονη που έλαβε μέρος στο GNTM 5, όπου στο βίντεο αφιέρωμα που της έκαναν ένιωσε την «ανάγκη» να κάτσουν στο τραπέζι και να παίξουν χαρτιά.

Ο Νίκος Μουτσινάς «πάντρεψε» τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση – Η εκκεντρική είσοδος του ζευγαριού στο πλατό

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση τώρα είναι το αγαπημένο ζευγάρι του Νίκου Μουτσινά καθώς την προηγούμενη σεζόν ήταν ένα από τα βασικά θέματα σχολιασμού του.

Το ζευγάρι μπήκε στο πλατό φορώντας παραδοσιακές στολές του Άγιου Μαυρίκιου, του νησιού όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτός τους και ο Νίκος Μουτσινάς, ντυμένος «αγγελάκι», τους έδωσε την ευχή του!