Με πολύχρωμα ρούχα και εντυπωσιακή ενέργεια, η Πρεμ Σούκι εμφανίστηκε στο πλατό του GNTM για να κάνει μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Η 59χρονη η οποία βαφτίστηκε Μαρία αλλά άλλαξε όνομα στην Ινδία και το έκανε Πρεμ Σούκι ανέφερε στην κάμερα του GNTM πως της έχουν πει πως μοιάζει με την Κέιτ Μπλάνσετ και πως δούλευε ως αεροσυνοδός.

Η 59χρονη βρέθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM και η πρώτη που αντέδρασε στη θέα της ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία σχολίασε πως κακώς επέλεξε για την audition πολύχρωμα ρούχα. Οι άλλοι τρεις κριτές σχολίασαν θετικά την ενδυματολογική επιλογή της αφού η 59χρονη το «στήριζε» και ήταν το στυλ της. Όταν η Πρεμ φόρεσε το μαγιό της, επέλεξε ένα σε μαύρη απόχρωση και στην συνέχεια πόζαρε με νάζι. «Τα πόδια είναι συγκλονιστικά» σχολίασε ο Γιώργος Καράβας.

«Πριν ψηφίσουμε τώρα θέλω να μου πεις ποιο είναι το όνειρό σου;» ρώτησε η Βίκυ Καγιά και η παίκτρια ανέφερε πως «θέλω να μείνω αθάνατη, και δεν εννοώ το… όχημα. Να αφήσω κάτι πίσω να θυμούνται. Θέλω να γελάσω, να παίξω».

«Αν θες να κάνεις αυτά πήγαινε διακοπές. Αυτή η δουλειά δεν έχει ωράριο. Δεν είναι μόνο τριαντάφυλλα και σαμπάνιες» σχολίασε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Τότε, η Πρεμ της υπενθύμισε πως δούλευε ως αεροσυνοδός και πως τώρα «θέλει να γίνει μοντέλο» και πως ήρθε η ώρα της.

Ο Τάσος Σωφρονίου συμφώνησε εν μέρει με την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί της είπε πως παρατήρησε ότι έχει δει το μόντελινγκ λίγο «χαβαλέ» και της έδωσε το «όχι» του. Η Βίκυ Καγιά πίστεψε ότι της αξίζει μια ευκαιρία και της έδωσε το «ναι» της. Ο Γιώργος Καράβας τόνισε πως δεν βλέπει καθόλου το κομμάτι της μόδας και πως δεν τον έπεισε και έδωσε το «όχι» του. Η Σοφία Χατζηπαντελή σχολίασε πως ψάχνει την προοπτική και δεν την βλέπει σε εκείνην και της έδωσε το «όχι» της.

Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή αντέδρασε όταν η 59χρονη σχολίασε πως δεν έχει βγάλει ούτε σελφι. «Σέλφις δεν υπήρχαν τότε. Αυτό είναι δικαιολογία» της είπε έντονα.

«Ο κάθε ένας λέει αυτό που έχει μέσα του. Ήταν η άποψή της και οι απόψεις είναι σαν τις κ…δες. Όλοι έχουν από μια» αποκρίθηκε η 59χρονη στην κάμερα του GNTM.