Δεν κρύβει τα λόγια του και σχολιάζει μεταξύ άλλων το πρωινό του Mega, την τηλεθέαση της εκπομπής που παρουσιάζει και πολλά άλλα θέματα που «καίνε». Ο παρουσιαστής του «10 με 1 μαζί» δίνει συνέντευξη στην Espresso και απαντά σε όσα θα θέλαμε να μάθουμε.

Για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το αν είναι πλέον φίλοι, δηλώνει ότι τα όσα έχουν ακουστεί είναι κατά βάση φήμες. «Άνθρωποι είμαστε και όχι οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που οι επιλογές τους αλλάζουν κατά την πορεία. Προσωπικά την νοιώθω φίλη μου. Δεν έχω πει και ούτε θα πω ποτέ άσχημη κουβέντα για την Αργυρώ, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτικά», ξεκαθαρίζει.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα φετινά νούμερα του πρωινού του ANT1, τα οποία δεν είναι τα αναμενόμενα δεδομένου της περσινής επιτυχίας του. «Ποτέ δεν με ενδιέφερε η όποια πρωτιά ή η υψηλή τηλεθέαση», σχολιάζει ενώ προσθέτει πως «φέτος έχουμε απέναντί μας μια έμπειρη λαμπερή παρουσιάστρια που γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις των τηλεθεατών και ένα φρέσκο τηλεοπτικό ζευγάρι, ακριβά προγράμματα που έχουν ιδιαίτερη δυναμική, τουλάχιστον για το πρώτο δίμηνο της τηλεοπτικής χρονιάς».

Τέλος, επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο «Dancing with the stars» λέγοντας με χιούμορ πως «Μόνο τον χορό του Ησαΐα φοβάμαι».