Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, έναν προς έναν.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το πλατό στις οποίες ποζάρει με τους συνεργάτες της και αναφέρθηκε στην αγάπη που τους ενώνει και τόνισε πως η «τηλεόραση» θέλει ομαδική δουλειά.

Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες, η Ναταλία Γερμανού έγραψα: «Ο ΡΑΦ μου, το Εβελινάκι μου, το Ναταλάκι μου, ο Δημήτρης μου, ο τηλεοπτικός μας executive Χρήστος και ο ψηλέας που μας κέρδισε όλους, ο Γιάννης μου. Και βέβαια ο Βασίλης μου. Ο αρχισυντάκτης με τον οποίον η φράση “να βρεις άλλη παρουσιάστρια” -“φυσικά θα βρω δεν σ αντέχω άλλο” κρύβει πάντα την αγάπη των χρόνων που μας ενώνουν».

«Η τηλεόραση δεν είναι one person show  -όποιος το πιστεύει αυτό χάνει. Θέλει ομάδα, αγάπη, σεβασμό, ευγένεια Σας ευχαριστώ όλους που κάθε χρόνο με κάνετε και λίγο καλύτερη. Αγαπημένοι τηλεθεατές καλή αντάμωση» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού στο μήνυμα της.