Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς διατηρούν φιλία επί σειρά ετών και γι’ αυτό, λίγη ώρα μετά το φινάλε του Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει εκείνη, βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της εκπομπής Καλό μεσημεράκι που παρουσιάζει εκείνος. Οι δυο καλοί φίλοι συζήτησαν για όλα και φυσικά τα επόμενα τηλεοπτικά τους βήματα αλλά και τα συμβόλαια τους, δεν μπορούσαν παρά να μην πέσουν στο τραπέζι.

Και όπως αποδείχθηκε μέσα από την συζήτηση του, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι «μαζί στη ζωή, μαζί και στα συμβόλαια».

«Με τον ΣΚΑΪ δεν έχει συνεργαστεί ποτέ» παρατήρησε ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε αρνητικά. Το σκέφτεται όμως η παρουσιάστρια να συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ; «Κοίταξε, εγώ έχω τώρα έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 μέχρι τον Μάιο» απάντησε.

«Και συ έναν; Ε μη σε καλέσω… Κάτσε να δω τι θα κάνω! Μη σε φέρω και φύγω! Θα δούμε, θα δούμε, θα δούμε» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς. «Θα δούμε τώρα, Νίκο μου, θα δούμε. Θα είσαι εσύ;» θέλησε να μάθει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο φίλος της αρκέστηκε σε ένα: «Άσε τώρα…».

«Όχι άσε τώρα! Εσύ θα είσαι; Άμα είσαι…» επέμεινε η Ζέτα Μακρυπούλια. «Θα δούμε βρε αγάπη μου! Έχω έναν χρόνο ακόμα! Εσύ θα μείνεις στον Ant1 μετά;» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Α, μαζί τα κλείνουμε τα συμβόλαια;» συνέχισε η Ζέτα Μακρυπούλια και ο καλός της φίλος σχολίασε πως: «Μαζί τα κλείνουμε τα συμβόλαια αλλά εσένα με πιο επιτυχία!».

«Μαζί στη ζωή, μαζί στα συμβόλαια, όλα μαζί…» υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Ο ρόλος της Ζέτας Μακρυπούλια στο ντοκιμαντέρ για τις «Άγριες Μέλισσες»

Οι «Άγριες Μέλισσες» σε λίγες μέρες γράφουν το οριστικό φινάλε τους. Η σειρά που καθήλωνε επί τρία χρόνια το τηλεοπτικό κοινό θα ρίξει αυλαία. Η σειρά φαινόμενο που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο και έφερε ξανά στο προσκήνιο τη μυθοπλασία, θα απασχολεί όμως και μετά το τέλος της.

Όπως έχει γνωστό, ο Ant1 ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τις Άγριες Μέλισσες και σε αυτό αναμένεται να συμμετάσχει η Ζέτα Μακρυπούλια. Τι ακριβώς θα κάνει η παρουσιάστρια;

Στο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί backstage υλικό από τα τρία χρόνια προβολής της σειράς ενώ όλοι οι συντελεστές των Άγριων Μελισσών θα κάνουν δηλώσεις. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα έχει τον συντονισμό του ντοκιμαντέρ όπως είπε και η ίδια στον Νίκο Μουτσινά.