Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησαν τη στήριξη του κοινού του Survivor. Το Συμβούλιο της Δευτέρας (27/6) κι η απόφαση του Νίκου να προστατεύσει τον Στάθη Σχίζα με την ατομική ασυλία κέρδισε έφερε τη ρήξη ανάμεσα στον ίδιο και την Σταυρούλα. Η πρωταθλήτρια στίβου θεώρησε πως ο φίλος της έπραξε καθαρά στρατηγικά και την άφησε εκτεθειμένη στην ψηφοφορία. Ο Νίκος από την άλλη, αν και αντιλήφθηκε την πικρία της, δεν μετάνιωσε για την πράξη του.

Ποια ήταν η επόμενη μέρα για τους δυο τους; Ήρθε το τέλος μιας φιλίας ή έδωσαν στο επεισόδιο της Τρίτης (28/6) μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους;

Στο μεταξύ έπαθλο που ξεσήκωσε τους παίκτες ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο νικητής του στίβου μάχης θα απολάμβανε ένα γεύμα – όνειρο βόλτες με άλογα, εξόρμηση με buggy στη λάσπη και θα είχε τη δυνατότητα να πάρει μαζί του και τρεις ακόμα παίκτες.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα έρχονταν εύκολα αφού το αγώνισμα που ετοίμασε η παραγωγή ήταν απαιτητικό και γεμάτο προκλήσεις.

Το άγχος έστησε χορό στην ψυχολογία των παικτών και οι ήττες δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμες… Το απέδειξε η Ασημίνα που μόλις έχασε πέταξε κάτω με θυμό το κοντάρι της.

Αργότερα η ποδοσφαιρίστρια βαφτίστηκε και… Simba με τον Άρη Σοϊλέδη να την περνά ένα χέρι λάσπη στο πρόσωπο αστειευόμενος με αναφορά από το δημοφιλές καρτούν.

Έξαλλη η Ασημίνα – «Πας καλά τώρα; Θα με τρελάνεις;»

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν τελικά ο νικητής του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor και θα πρέπει να πάρει μαζί του συμπαίκτες του για να διανυκτερεύσουν σε βίλα. Όσο ο Άρης επέλεγε, μία κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και στον Νίκο Γιάννη καθώς ο δεύτερος ανέφερε πως ήδη κατέβασε μούτρα σε περίπτωση μη επιλογής της.

«Έκανα κάτι; Δεν υπάρχει αυτό. Για ποιο λόγο ασχολείσαι για άλλη μια φορά μαζί μου; Δεν έχω βγάλει μιλιά. Πες μου τι έκανα; Είπες ότι έχω κατεβάσει μούτρα. Ρε πας καλά τώρα; Θα με τρελάνεις;» είπε έξαλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor.

Σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Άρης για να ηρεμήσει τους δυο τους και για να κάνει την επιλογή του.

Αργά το βράδυ, στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την πιο κρίσιμη αποχώρηση μέχρι στιγμής στο φετινό Survivor.

Την αποχώρηση που θα έκρινε ποια από τις δύο παρέες θα έπαιρνε ξανά την πλειοψηφία. Κάποιος ή κάποια έμεινε εκτός πεντάδας. Ποιος ή ποια αποχαιρέτισε το Survivor λίγες μόλις ημέρες πριν τον μεγάλο Ημιτελικό της Αθήνας;

Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έφτασε κι όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor στην πιο κρίσιμη φάση είναι ο Νίκος Γιάννης. «Νιώθω ήρεμος. Στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω στο παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρος, θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα, που ξέρω πόσο έχει παλέψει στην έξω ζωή. Της αξίζει το τρόπαιο για το ήθος και την τιμιότητα που έχει δείξει». Ακούγοντας τα συγκινητικά του λόγια η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα κι ενώ αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος έπεσε στην αγκαλιά του.