Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και το «Night Out» βγήκαν ξανά στους δρόμους στο βράδυ της Πέμπτης (2/6) και έβαλαν τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στο λεωφορείο της εκπομπής τη Μάρω Κοντού και τον Liam Ireland, τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η γη της ελιάς».

Ο Liam Ireland στην πρώτη του δοκιμασία έζησε την απόλυτη περιπέτεια κάνοντας bungee jumping. Ο Στέφανος Καπερνάρος δε «μάσησε» και… βούτηξε από τον ισθμό της Κορίνθου.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα βγάλει σε πέρας το challenge και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να πει το «ναι».

Οι επόμενες δοκιμασίες περιλάμβαναν «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αλλά και μια απολαυστική φάρσα.

Στην πρώτη δοκιμασία είπε ότι έχει βγει ραντεβού με άτομο που τον προσέγγισε μέσω social media και έμειναν μαζί 6 μήνες. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν στο Μπράιτον στην Αγγλία.

Δεν ζηλεύει, δεν έχει κοιτάξει κινητό, δεν έχει παρακολουθήσει τις κινήσεις συντρόφου του.

Επόμενο challenge ήταν να πάρει τηλέφωνο τη Ματίλντα, την κολλητή του και κοπέλα του φίλου του και να της πει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του για εκείνη και πλέον την βλέπει ερωτικά.

Της είπε ότι είναι σε μια πλατεία, βυθισμένος στις σκέψεις του και πως είναι στα πατώματα. Της αποκάλυψε ότι αγαπάει τον φίλο του, τον Ντάνι αλλά εκείνη λίγο περισσότερο. Της είπε ότι έχει πιει και της συζήτησε συγνώμη για την εξομολόγηση, η κοπέλα άρχισε να γελάει και του είπε «ξέρω ότι λες ψέματα, σε ξέρω». Ο Liam παραδέχτηκε ότι η φάρσα δεν δούλεψε.

Στην συνέντευξη που ακολούθησε παραδέχτηκε ότι έχει αρκετά κοινά με τον ρόλο του «Στέφανου». Για παράδειγμα έχει ευαισθησίες, επίσης ο Λίαμ έχει σαν αρχή ότι αγαπάει μια κοπέλα και θέλει να κάνει εκείνη χαρούμενη και όχι τον εαυτό του. Επίσης είναι σημαντικό – είπε – σε μια σχέση να μην έχεις το αίσθημα της κατωτερότητας γιατί αυτό απομακρύνει τον σύντροφό σου και τον στέλνει σε κάποιον άλλο.

Αποκάλυψε για τον εαυτό του επίσης ότι είναι καλός φίλος, πως σε μικρότερες ηλικίες ήθελε να το παίξει «αλητάκι», αλλά δεν ήταν ποτέ απλώς το έκανε για να ταιριάξει σε ένα γκρουπ ανθρώπων. Ομολόγησε ότι νεαρός έκανε την επανάστασή του, τα κλαμπ, τα τσιγάρα, τα ποτά, τα έζησε και τώρα είναι… ζεν. Δεν αντέχει επίσης την κακοποίηση. Κατέληξε να κάνει στο σχολείο bullying στα άτομα που έκαναν bullying στους άλλους για να νιώσουν το συναίσθημα του θύματος. Κατάλαβε, όμως, ότι ήταν λάθος γιατί έγινε και ο ίδιος θύτης. Και συνειδητοποίησε ότι όλα χρειάζονται συζήτηση και κατανόηση.

Θέλει οι φίλοι του αν τον δουν να φουσκώνουν τα μυαλά του, να τον… προσγειώσουν. Ήταν καλό αυτό που έγινε με το #metoo για έφυγε λίγη βρωμιά, ανέφερε επίσης.

Μετά τον Liam Ireland (aka Στέφανος Καπερνάρος) η Μάρω Κοντού ήταν η επόμενη που ήρθε στην εκπομπή.

Η πρώτη πρόκληση που περίμενε την ηθοποιό ήταν οι πρωτότυπες ερωτήσεις της «ανάκρισης», στην οποία εκείνη ήταν τρομερά ειλικρινής και αφοπλιστική.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ερώτηση που την εκνευρίζει πιο πολύ απ’ όλα είναι αν έχει κάνει φέις λίφτινγκ ή έχει φτιάξει τη μύτη της με εκείνη να το παραδέχεται και να το επιβεβαιώνει. «Ναι, μωρέ τα έχω κάνει όλα».

Το τσιγάρο είναι μια κακή συνήθεια που θέλει να σταματήσει. Η τελευταία φορά που εκνευρίστηκε ήταν στην μπιρίμπα. «Πλακωνόμαστε» είπε και σε ανθρώπινο επίπεδο την εκνευρίζει ο βλάκας. Ο Χορν κάποια στιγμή της είπε ότι έχει μανιέρα στην ειλικρίνεια και ρώτησε τί σημαίνει η λέξη και της είπαν «κάτι που είναι επίκτυτο και το κάνεις για τύπο». Είναι ελικρινής γιατί έτσι ισορροπεί.

Δεν έχει καμία ενοχή για ό,τι κάνει. Εκτός εαυτού μπορεί να την βγάλει μια απατεωνιά. Ή να ξέρει ότι είναι… νύχτα και να χτυπιέται ο άλλος πως είναι… μέρα. Της έχει τύχει.

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το βράδυ κοιμάται γυμνή και κάθε πρωί που ξυπνάει «φτύνει» τον εαυτό της στον καθρέφτη να μην τον ματιάσει που είναι 80 plus και διατηρείται έτσι. «Φτούσου κοριτσάκι μου, εσύ είναι 80 plus; Και φτιάχνω τον καφέ μου και είμαι πανευτυχής» λέει κάθε πρωί.

«Όσο έχω την υγεία μου δεν με φοβίζει τίποτα. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα, δεν με έχει σκληρύνει».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έφυγαν με ένα αυτοκίνητο αντίκα για μια αξέχαστη βόλτα στο κέντρο της πόλης. Οι δοκιμασίες συνεχίστηκαν με την καλεσμένη να ανεβαίνει σε ένα ανυψωτικό μηχάνημα για να τραγουδήσει το «Όταν κοιτάς από ψηλά» του Κώστα Χατζή.

Τέλος η Μάρω Κοντού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον παρουσιαστή και ανέφερε πως πάντα συγκινείται όταν βρίσκεται μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη και θαυμάζει τα παιδιά εκεί για την πειθαρχία και τη δύναμη.

«Από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά πιθανόν να έδωσα γραμμή για τις γυναίκες και της εποχής εκείνης και του σήμερα. Ξέρεις πάντα εγώ δεν μιμούμαι κάτι, δεν συμβιβάζομαι με τα ταμπού, με το περιβάλλον, ακολουθώ τον δρόμο μου με ελικρίνεια και εντιμότητα. Δεν ξοδεύω τον χρόνο μου να ακούσω τί λένε για μένα, τί πρέπει και τί δεν πρέπει, τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από πολύ μικρή» τόνισε.

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε επίσης πως ακόμη κι εκείνα τα χρόνια οι γυναίκες βίωναν τρομερό ρατσισμό. Το να γίνεις ηθοποιός εκείνα τα χρόνια ήταν «ηθοποιός ίσον ελαφρών ηθών» ανέφερε. «Κι η ίδια μου η γιαγιά μου είχε πει ότι δεν είμαι σοβαρή κοπέλα. Κι εγώ από άμυνα, ήθελα να το ανατρέψω αυτό» πρόσθεσε.

Σε μία σειρά από ερωτήσεις άλλων ανθρώπων απάντησε η ηθοποιός, λέγοντας μεταξύ άλλων πως στα νιάτα της δεν έδινε δεκάρα για τη δουλειά και ακολουθούσε τον έρωτα. «Μιλάμε για 20, 22, 25, 30» είπε.

Νομίζει ότι της βγήκε σε καλό, γιατί ο έρωτας είναι θείο δώρο. Και η εμπειρία που έχει αποκομίσει – γέλιο, κλάμα, αγάπη που έδωσε που πήρε – είναι πλούτος.

Τώρα από την άλλη και μιλώντας για το σήμερα, έχει ξεχάσει τι είναι ο έρωτας και θυμάται πολύ καλά τι είναι η δουλειά.