Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (1/6) την Έλενα Γκρέκου. H εντυπωσιακή τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά με την καινούργια της επιτυχία «Αντίγραφό μου» και εξήγησε τους λόγους που έμεινε μακριά από το τραγούδι για αρκετά χρόνια.

Όπως εξήγησε αυτό το έκανε για να μείνει κοντά στο παιδί της και μπορεί αυτό να είχε κάποιο κόστος επαγγελματικά, αλλά αυτό δεν την πειράζει. «Σταμάτησα το τραγούδι για τρία χρόνια λόγω του γιου μου, μου έλειπε η δουλειά μου, αλλά ήξερα ότι οι συνθήκες ήταν δύσκολες» είπε χαρακτηριστικά.

Θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, τα μαθήματα πιάνου, το κλασσικό τραγούδι και τη συμμαθήτριά της, από την οποία εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό της επώνυμο.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως προσπάθησε να κάνει καριέρα με το επίθετο της γιαγιάς της «Πασχαλίδου», ωστόσο αυτό μπέρδεψε τους φανς της, κι έτσι ξαναγύρισε στο Γκρέκου.

Πώς προέκυψε όμως;

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το «Γκρέκου» το έβγαλε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο που ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και της άρεσε.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε εμπειρίες και περιστατικά από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά και δεν ξεχνάει το bullying που είχε βιώσει στο ξεκίνημά της, ως τραγουδίστρια.

«Tα έχουν βάλει με τις τραγουδίστριες εδώ και χρόνια. Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι πολύ καλύτερο παιδί από κάποια που δουλεύει την ημέρα. Υπάρχει ταμπέλα. Νομίζω ότι έχω δεχτεί bullying του τύπου “έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα”. Εγώ δεν καταλάβαινα, μετά κατάλαβα. Δεν ήξερα αυτά τα ελληνικά αλλά τα έμαθα» είπε η Έλενα Γκρέκου και πρόσθεσε:

«Εγώ τραγουδίστρια και καλλιτέχνης είμαι μόνο το βράδυ. Θα σηκωθώ το πρωί κανονικά, θα μαγειρέψω, θα κάνω δουλειές στο σπίτι μου, θα πάω στη λαϊκή και θα κάνω ότι ένας καθημερινός άνθρωπος».

Η Έλενα Γκρέκου αναφέρθηκε επίσης και στη νέα γενιά τραγουδιστών και όχι μόνο και είπε:

«Τώρα πια υπάρχει πληθώρα τραγουδιστών. Ανοίγεις το ραδιόφωνο και αναρωτιέσαι ποιος τραγουδάει. Δεν υπάρχει προσωπικότητα».

Επίσης, μίλησε με περηφάνια για τον γιο της Χάρη, που εδώ και έξι μήνες μένει μόνος του στην Καβάλα, αφού βρίσκεται σε μια σχολή πιλότων.