Μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους περισσότερους συμπαίκτες του στο Survivor όμως δεν ξεχνάει τον κολλητό του που του κρατούσε συντροφιά όλο αυτό το διάστημα στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μήτσος, είναι αυτός που όσο καιρό, ο make up artist είχε τεταμένες σχέσεις με τους συμπαίκτες, του κρατούσε παρέα μέσα στη ζούγκλα.Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποιο άτομο της παραγωγής του Survivor με το οποίο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μοιράζεται τις σκέψεις του αλλά για το ιγκουάνα το οποίο πλησιάζει στις καλύβες των παικτών.

«Κι έτσι όπως τραγούδαγα το νέο μου τραγούδι, εδώ στη ζούγκλα, στο Survivor 2022, το οποίο το λατρεύω αφού όσο περνάνε οι μέρες έχω ενσωματωθεί και δεν θέλω να φύγω, βρήκα τον καλύτερο μου τον φίλο. Τον Μήτσο!» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor ενώ τόνισε πως είχε να τον συναντήσει πάρα πολλές ημέρες.

«Επειδή ξέρω ότι εσύ την ψιλοακούς με τον κόσμο, μόνο με μένα τα πας καλά, θα σου έρθω τόσο όσο, μην φωνάζεις, μην αναστενάζεις, γιατί σου έχω πάρα πολλά νέα για τον Άγιο Δομίνικο. Είσαι ο κολλητός μου, με αυτούς ψιλομιλάω» είπε ο παίκτης στον Μήτσο ενώ σχολιάζοντας στην κάμερα το «γιατί» μιλάει μαζί του, εξήγησε πως: «Μπορεί να μιλάω με όλους και να γελάω αλλά κατά βάθος θέλω να έχω την μοναχικότητα μου και να είμαι ήρεμος».

Σε ότι αφορά τα νέα που είπε στον Μήτσο, αυτά αφορούσαν τον «ακατανόμαστο» όπως τον χαρακτήρισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ποιος είναι ο ακατονόμαστος; Ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Σήμερα αποφάσισε μετά από ένα μήνα να φτιάξει την καλύβα του. Έχει πάρει κάτι ξύλα που έχει βρει, ήδη την ονόμασα το γιοφύρι της Άρτας. Παρ’ όλ’ αυτά του δίνω προθεσμία λίγες ώρες. Σε λίγες ώρες θα έρθει ξανά στην καλύβα να ξαπλώσει και πάρα πολύ φοβάμαι ότι μόλις δει τα παιδιά να μαγειρεύουν θα πάει και θα πάρει το μερίδιο του όπως κάνουμε όλοι» ενημέρωσε ο Κωνσταντίνος τον Μήτσο ο οποίος σύμφωνα με τον make up artist του έκανε ένα μειδίαμα.

«Αυτό το τεράστιο ιγκουάνα θέλω να το φιλήσω, να το πάρω αγκαλιά» είπε ο παίκτης στην κάμερα του Survivor.