Με 95% επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος του όπως έδειξαν οι κάλπες για την ανάδειξη των συνέδρων, των οργάνων και του νέου ονόματος του Κινήματος Αλλαγής, όπως ανακοινώθηκε από την παράταξη. Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης (10/05) αναφέρθηκε στην επιστροφή του πράσινου ήλιου του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι ο λόγος που ήρθα σήμερα να κάνω εκπομπή. Είναι μοναδικό και ίσως είναι το πιο ευχάριστο που είπα ποτέ από τα μικράτατα μου. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε: «Το αληθινό, το καταπράσινο. Νέα εποχή γι’ αυτό το υπέροχο πολιτικό κόμμα που θέλησε να τ’ αλλάξει όλα, και διάλεξε την παλιά ονομασία με τον γνωστό τον ήλιο που ανατέλλει ξανά και θυμίζει αυτές τις ωραίες εποχές».

«Ωραία χρόνια… Που μετά φέραν την απόλυτη καταστροφή αλλά δεν έχει να λέει. Έγιναν και εκλογές άλλωστε για το όνομα και οι ψηφοφόροι μίλησαν. Καμία σωτηρία, ούτε σε αυτόν τον αιώνα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Τρομάζω, θορυβούμαι, ανησυχώ μα παίρνω κιόλας κουράγιο» σχολίασε στην συνέχεια ο παρουσιαστής και αφιέρωσε μια παραλλαγή του τραγουδιού «Everything» σε «Everything PASOK».

«Κάπου στην ΕΡΤ κλαίνε που δεν με στείλανε στην Eurovision» είπε στο τέλος της ερμηνείας του ο Νίκος Μουτσινάς.