Προβληματισμένοι με την στάση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ φαίνεται πως είναι οι παίκτες της Μπλε Ομάδας και ιδιαίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας. Αυτό βέβαια δεν έχει περάσει απαρατήρητο και από τους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας.

«Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που κάποιος παίρνει τη δόξα από τον Σπύρο Μαρτίκα. Μπράβο Κωνσταντίνε Εμμανουήλ. Κανείς δεν έχει καταφέρει να μιλήσει περισσότερο από τον Σπύρο Μαρτίκα» σχολίασε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor.

Οι σχέσεις του Σπύρου Μαρτίκα και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ κάθε άλλο παρά ιδανικές είναι με τον πρώτο, να κάνει προσπάθεια να συνετίσει τον δεύτερο. Όμως η προσπάθεια αυτή οδήγησε σε μια μεγάλη ένταση στην καλύβα των Μπλε.

«Η μητέρα σου είναι μια ηρωίδα και τη θαυμάζω. Οφείλεις να την τιμήσεις αυτήν τη γυναίκα. Εσύ ήρθες εδώ για να δημιουργήσεις με ψέματα και αυταπάτες… Δεν σε ζηλεύει κανείς αγόρι μου. Η δυνατή σου προσωπικότητα σου επιτρέπει να είσαι αγενής και ασεβής και ψεύτης; Ντρέπομαι για το ότι ήρθες εδώ να παρουσιαστείς» είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Είναι ένας άνθρωπος που έχω καταλάβει τι είναι. Δεν θα μετανιώσω γι’ αυτό που είπα στον αέρα. Με έχει κουράσει πάρα πολύ ο Μαρτίκας. Όχι μόνο εμένα πιστεύω. Όλοι οι λόγοι που κάνει είναι βαρετοί» σχολίασε ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε: «Είπα την αλήθεια και αν σας ξεσκέπασα από το ψέματα που ζείτε… Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ αληθινός Αρούλη μου. Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια και σε όποιον αρέσει».

Οι παίκτες των δυο ομάδων βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν διαγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε το λόγο και αναφερόμενος στο θάνατο του πατέρα του είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου και την αντίπαλη ομάδα που ήταν δίπλα μου. Μου είπαν και αν προλάβω την κηδεία να μου κάνουν τα εισιτήρια για να πάω και να έρθω. Είμαι εδώ για την κόρη μου. Έχω χάσει ένα γονιό… ότι πιο σκληρό… Δεν θα τον ξαναγγίξω, δεν θα του πω ότι τον αγαπάω».

Επίθεση Μαρτίκα στον Εμμανουήλ

Στην συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας εξαπέλυσε ξανά επίθεση στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. «Νιώθω απίστευτα συγκλονισμένος με το ατυχές γεγονός του Τάκη και δεν μπορεί να ανεχτεί κανένας από καμία προκλητική στάση κανείς ότι ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα για τον Τάκη. Έγινε από τον Κωνσταντίνο. Ενώ όλοι είμασταν δίπλα στον Τάκη, εκείνος έκανε ηλιοθεραπεία. Είσαι μια κατάντια που μπαίνει στις οικογένειες» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης και ο Κωνσταντίνος δικαιολογήθηκε τονίζοντας πως: « Ήρθα εδώ για να λέω την αλήθεια».

Μεγάλη ένταση μπροστά στον Γιώργο Λιανό – «Σταμάτα ρε! Πατέρα έχασε»

Ο Γιώργος Λιανός, με προσοχή άκουσε τα όσα ήθελε να πει ο Τάκης Καραγκούνιας. «Ήρθαν όλοι μέσα στη θάλασσα που έκλαιγα εκτός από τον κύριο που έκανε ηλιοθεραπεία. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει. Είναι αναίσθητος. Ήρθε μόνο την ώρα που τρώγαμε για να φάει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος. Η ομάδα μου με πλησίασε επειδή ξέρουν την οικονομική κατάσταση μου να μου κάνουν την κηδεία του πατέρα μου» είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τον διέκοπτε συνέχεια με αποτέλεσμα να εκνευριστούν όλοι οι παίκτες και των δυο ομάδων. «Σταμάτα ρε! Πατέρα έχασε» του φώναζαν συνέχεια αλλά εκείνος δεν έδειχνε να τους ακούει με αποτέλεσμα να κάνει ακόμα και τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος ανήκει στην αντίπαλη ομάδα, να είναι έξαλλος μαζί του.

Τα πνεύματα ηρέμησαν έπειτα από παρέμβαση του Γιώργου Λιανού.