Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε τη Δευτέρα (4/4) η Βίκυ Βολιώτη, η οποία δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά και τη σύλληψη της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο των εγχώριων Μέσων Ενημέρωσης, αλλά και εκείνων του εξωτερικού.

«Είμαι σοκαρισμένη, όμως προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δικαιούται και αυτή μια απολογία. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πάντα σε αυτές τις πολύ έντονες και δυνατές υποθέσεις προσπαθώ να κρατήσω μια στάση αναμονής. Περιμένω να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη γιατί τα στοιχεία δεν τα έχουμε όλα και πάντα προσπαθώ να είμαι λίγο πιο ψύχραιμη» ανέφερε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στη σκέψη ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, τρομάζω. Προσπαθώ να φανταστώ τα κίνητρα. Δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή τι μπορεί να είναι αυτό που την οδήγησε εκεί. Αν αποδειχθεί βέβαια. Με εκπλήσσει ξανά και ξανά το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής» είπε η Βίκυ Βολιώτη.

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε επίσης για την υιοθεσία της κόρης της και για τα κίνητρα που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της υιοθεσίας, ενώ τόνισε ότι ήταν σίγουρη για την απόφασή της από την πρώτη φορά που πήρε στην αγκαλιά της την κόρη της.

Επιπλέον, η Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε ότι υιοθέτησαν τη μικρή Άννα, με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή από την Αιθιοπία και την έφεραν στην Ελλάδα, όταν ήταν μόλις 8 μηνών.

«Την Άννα τη φέραμε 8 μηνών στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου, αμέσως μόλις την πήρα αγκαλιά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς. Για εμένα, η ιστορία είχε τελειώσει αμέσως μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μηνός. Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα. Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.