Αλλάζει ώρα προβολής το Καλό μεσημεράκι του ΣΚΑΪ και από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, το ραντεβού του Νίκου Μουτσινά με τους τηλεθεατές θα είναι στις 16:00. Ο παρουσιαστής, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love It» το πρωί της Τρίτης (22/03) και μίλησε για την συμμετοχή του στο Masked Singer αλλά και την αλλαγή ώρας της εκπομπής του.

«Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα παιχνίδι που έχει σκοπό τη διασκέδαση και δεν έχει κανένα κομμάτι κριτικής μέσα. Δεν θα ξέρει κανείς τίποτα, ούτε οι παίκτες μεταξύ τους θα γνωρίζουν κάτι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για το Masked Singer.

Νίκος Μουτσινάς: Αν δεν πειράξεις και λίγο τα πράγματα, δεν θα έχεις άλλο αποτέλεσμα

Για την αλλαγή της ώρας στην εκπομπή του, «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Θα κάνουμε κάποια αλλαγή κι εγώ είμαι υπέρ των αλλαγών. Κάποια στιγμή κάπως θες να κουνήσεις λίγο τα πράγματα. Οπότε, θα κουνήσουμε τα πράγματα, θα γυρίσουμε σε μια παλιά ώρα, που ήταν το Δέστε τους, θα πάμε στις 16:00. Θα το αλλάξουμε και θα το δούμε. Αν δεν πειράξεις και λίγο τα πράγματα, δεν θα έχεις άλλο αποτέλεσμα».