Πολλά έχουν γραφτεί για το Ράδιο Αρβύλα αλλά και το φινάλε της εκπομπής. Οι φήμες ήθελαν την εκπομπή του Ant1 να ρίχνει πρόωρη αυλαία καθώς ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες δεν είχαν καλές σχέσεις με τους υπευθύνους του Ant1. Οι δυο πλευρές όμως, δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο ενώ το Ράδιο Αρβύλα βγαίνει κανονικά στον «αέρα» του Ant1 από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20:00, ενώ την Παρασκευή προβάλλεται το Βινύλιο.

Οι δυο πλευρές, είναι ικανοποιημένες από την συνεργασία τους και ο Αντώνης Κανάκης, όπως φαίνεται και από τις εκπομπές και είναι διακριτό σε όποιον παρακολουθεί το Ράδιο Αρβύλα, έχει την ελευθερία να σχολιάζει και να σατιρίζει όποια θέματα επιθυμεί.

Γι’ άλλη μια φορά, το βράδυ της Πέμπτης, (16/03), ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα, υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό, ακριβώς στις 20:00 στην συχνότητα του Ant1. Μετά την… «είσοδο» του Γιάννη Σερβετά στο πλατό, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αφού νοσεί από κορονοϊό και βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο φινάλε της εκπομπής, το οποίο θα «γραφτεί» σε μια σημαδιακή ημερομηνία.

Το Ράδιο Αρβύλα, θα γράψει το φινάλε της σεζόν στις 14 Απριλίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, μια ημερομηνία σημαντική για τους συντελεστές αφού είναι τα «γενέθλια» της εκπομπής. Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν –εκτός απροόπτου18 Ράδιο Αρβύλα ακόμα και τρία Βινύλιο.

«Ξέρω τι σκέφτεστε όλοι; “Ρε παιδιά, μήπως να συννενοηθείτε κάποια άλλη στιγμή για όλα αυτά τα πράγματα;”» είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης και προχώρησε τη ροή της εκπομπής.