Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/2) στο «After Dark» μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά για την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και για την εμπειρία ζωής του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μεγάλο μέρος της κουβέντας απέσπασε η περιπέτειά του με τον κορονοϊό που οδήγησε τον Ηλία Μπόγδανο στο νοσοκομείο και στην απομόνωση.

«Στον τελικό του Survivor υποψιάζομαι ότι κόλλησα κορονοϊό. Εκεί έβγαλα και πάρα πολλές φωτογραφίες, το ανοσοποιητικό λίγο πεσμένο, κάπου εκεί κόλλησα.

Την πρώτη εβδομάδα ήμουν χαλαρά, την δεύτερη όμως με τσάκισε. Πολύ χαμηλό οξυγόνο, αναγκάστηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, μετά εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω. Ζορίστηκα πάρα πολύ μετά την αποξένωση στο νησί και την καραντίνα. Στο νοσοκομείο ήμουν κλεισμένος, εκεί φρίκαρα», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στο Survivor έβγαλε προς τα έξω έναν εαυτό πολύ θετικό και μες στη ζωντάνια. Ο λόγος; Το τροχαίο που είχε πριν λίγα χρόνια με τη μηχανή του: «Μετά από αυτό είδα τα πράγματα διαφορετικά. Πριν από μερικά χρόνια σε ένα τροχαίο με τη μηχανή υποσυνείδητα ένιωσα σαν να είπα: “Εδώ πάμε να χάσουμε τη ζωή μας. Πάμε να τα δούμε όλα θετικά”. Όλα τα μικρά προβλήματα τα κάνεις στην άκρη μετά από αυτό», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος στο «After Dark».

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και εκείνος έφερε στη μνήμη του όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και αφηγήθηκε ιστορίες από εκεί. Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή του στο παιχνίδι;

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν στο τέλος του παιχνιδιού που είχαμε μείνει λίγοι, τρεις κι ο κούκος».

«Δεν ήμουν μαθημένος με τις κάμερες, ήμουν 100% ο εαυτός μου, αν πήγαινα τώρα που ξέρω τι παίζει θα ήμουν υποψιασμένος, οπότε όλο αυτό δεν θα μου έκανε καλό».

Τι είπε για την κόντρα του στο παιχνίδι με τον Αλέξη Παππά; Έχουν μιλήσει αφότου βγήκαν από το παιχνίδι;

«Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, όχι ότι αν τον δω έξω δεν θα μιλήσουμε, γιατί ο Αλέξης ισχυρίστηκε ότι μπήκε και έπαιξε έναν ρόλο οπότε μπορεί να βγούμε έξω και να είναι κουλ τύπος, αλλά εγώ εκεί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με το που έμπαιναν οι κάμερες άλλαζε και έτσι εγώ φρίκαρα» είπε.

Τη συμμετοχή του πρώην συμπαίκτη του στο The Bachelor την έκρινε ως εξής:

«Του ταίριαζε το The Bachelor του Αλέξη Παππά, του ταίριαζε σαν ρόλος. Εγώ δεν θα το έκανα ούτε μία στο τρις».

Εξίσου αποκαλυπτικός ήταν στο εξομολογητήριο ο τραγουδιστής.

Ύπνος, σεξ, φαγητό. Έτσι πάει το συγκεκριμένο τρίπτυχο για τον Ηλία. Συχνά ψάχνει τον εαυτό του στο ίντερνετ ενώ το τελευταίο πράγμα για το οποίο μετανιώνει είναι ένας καβγάς του με τη σύντροφό του.

Αν μπορούσε να εξαφανίσει κάτι για πάντα θα ήταν τον ρατσισμό σε όλες τις εκφάνσεις του.

Το πιο δυνατό σημείο του είναι η επικοινωνία. Όσο για το ποια θεωρεί την πιο σέξι Ελληνίδα αυτή είναι η Κόνι Μεταξά… μετά τη σύντροφό του βεβαίως.

Θα συγχωρούσε την απιστία; «Αν έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου και σου πει ότι έγινε αυτό υπό συνθήκες θα τη συγχωρούσα» δήλωσε.

Roleplay δεν έχει κάνει στο σεξ και μάλιστα ντρέπεται γι΄αυτό επειδή είναι φλώρος.