Η Σία Κοσιώνη μιλά με πολύ γλυκά λόγια, αναφερόμενη στον σύζυγό της και δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που παραχωρεί συνέντευξη «προσωπικά» στην Έλενα Κατρίτση. «Είναι απίστευτος ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε να είμαι κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το “όλα θα πάνε καλά”», αναφέρει για τον σύζυγός της.

«Αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα», συνεχίζει η Σία Κοσιώνη, σύμφωνα με το απόσπασμα της συνέντευξής της που βλέπει το φως τη; δημοσιότητας.

«Έχει ελαττώματα αλλά για μένα είναι τέλειος», απάντησε η δημοσιογράφος σε ερώτηση της Έλενας Κατρίτση αν ο δήμαρχος Αθηναίων έχει ελαττώματα.

Η Σία Κοσιώνη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, μιλά, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 16:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση.

Στη συνέντευξή της, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, η Σία Κοσιώνη αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης και δίνει τη δική της απάντηση σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματική της ταυτότητα. Μιλάει για τα ντιμπέιτ που γίνονται στη δουλειά και στο σπίτι, για «τα παράπονα στον δήμαρχο» και κάνει μία από τις ερωτήσεις που έχει σκοπό να θέσει στον Κώστα Μπακογιάννη, στην τελευταία της συνέντευξη πριν αποφασίσει να αφήσει το επάγγελμα, για να καταλάβει, όπως του έχει πει, τι σημαίνει σκληρή συνέντευξη. Εκείνος, θυμάται την πρώτη τους συνάντηση, αποκαλύπτει ποιος υποχωρεί όταν διαφωνούν και αναφέρει όσα ξεχωρίζει σε εκείνη στους ρόλους της, ως επαγγελματία, συντρόφου και μητέρας.

Η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση

Συνήθως, στις μέρες μας, οι σχέσεις πεθεράς-νύφης δεν έχουν ενδιαφέρον, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η Σία Κοσιώνη ανήκει σε αυτές, αφού η πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη, είναι, εκτός από πολιτικός με μακρά πορεία, μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, που δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Αναφέρεται στη σχέση τους και στα συναισθήματα που είχε, όταν εκφώνησε την είδηση για την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και στη συνέντευξη που πήρε το 2015, από την τότε πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.