Δημοσιεύματα που θέλουν τους Ράδιο Αρβύλα να φεύγουν από τον Ant1 κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Οι φήμες ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του να βρίσκονται εκτός Ant1 και τη θέση τους στο πρόγραμμα να παίρνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο Αντώνης Κανάκης και το Ράδιο Αρβύλα, από την πρεμιέρα του, είχε ανακοινώσει πότε θα έριχνε αυλαία.

Το βράδυ της Τετάρτης (02/02), ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων από θαυμαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι ανησύχησαν με τα δημοσιεύματα και ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με το μέλλον της εκπομπής.

«Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον Ant1. Ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα. Είναι clickbait. Τα πράγματα είναι όπως τα είπαμε την πρώτη εβδομάδα των εκπομπών. Στο διάλειμμα το κόψαμε το απόσπασμα και σας το δείχνουμε. Θυμάστε τι λέγαμε τότε;» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε «πάσα» να προβληθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα από την πρεμιέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στην οποία ο παρουσιαστής αναφερόταν στο φινάλε της.

«Θα τελειώσουμε στις 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Γράφουν ότι να’ ναι» είπε ενοχλημένος ο Αντώνης Κανάκης.