Ήταν η πρώτη Παρασκευή (14/01) που η Φάρμα προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες και το κοινό αποδέχτηκε με ενθουσιασμό την αλλαγή αυτή.

Το επεισόδιο είχε την επιστροφή της Σάσας Μπάστα, μια αποστολή, η οποία δεν στέφθηκε με επιτυχία, διαφωνίες ανάμεσα στον αρχηγό Μάνο Πανταζή, την Αθανασία Τσουμελέκα και τη Μαρία Παπαγεωργίου, αλλά και δοκιμασία αποχώρησης.

Αφορμή για το τελευταίο στάθηκαν αγροτικές εργασίες και ιδιαίτερα τον στάβλο, ο οποίος είχε μείνει ακαθάριστος για πολύ καιρό. Αμφότεροι Μάνος και Αθανασία φάνηκαν και το έδειξαν με πράξεις και λόγια ότι είναι εκνευρισμένοι με την Μαρία, καθώς ενώ είναι μια παίκτρια που γνωρίζει αρκετά πράγματα για τις αγροτικές δουλειές δεν μοιράζεται τις γνώσεις της.

Η Ολυμπιονίκης, μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το κάνει εσκεμμένα καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Εμένα όλο αυτό με βάζει στη διαδικασία να σκεφτώ, ότι είτε δεν ξέρει να μεταδώσει κάποια γνώση, είτε δεν θέλει να μεταδώσει κάποια γνώση για να είναι αναντικατάστατη».

Εκείνη, λοιπόν, με τη σειρά της, δεν δέχτηκε ούτε στιγμή τις συγκεκριμένες κατηγορίες και τόνισε ότι είναι δουλειά και των υπολοίπων, να μάθουν τις αγροτικές δουλειές, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις επόμενες δοκιμασίες.

Μάλιστα, η Μαρία εναντιώθηκε απέναντι στους περισσότερους παίκτες, υποστηρίζοντας ότι θέλουν να ρίξουν την ψυχολογία της και να της αλλάξουν τον χαρακτήρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ότι και να βλέπω θα το λέω. Το βλέπω ότι όλοι θα πέσουν πάνω μου. Έχω έρθει για άλλον σκοπό και προσπαθούν να επηρεάσουν μια δυνατή γυναίκα. Όλοι προσπαθούν να φάνε ο ένας τον άλλον, αντί να ασχολούνται με τον εαυτό τους. Το έχουμε δει ξεκάθαρα το πόσο διπρόσωπη είναι. Για παράδειγμα, η Τζουμελέκα είναι διπρόσωπη. Εδώ μέσα, όλοι θέλουν να μου αλλάξουν τον χαρακτήρα, αλλά σίγουρα δεν θα το καταφέρουν» τόνισε.

Αποχώρησε με βαρύ σκορ μετά την μονομαχία

Για την παραμονή τους στη Φάρμα κλήθηκαν τώρα να μονομαχήσουν, τη νύχτα της Παρασκευής (14/01), ο Νεόφυτος Ηλίας και η Νίκη Χαντσαρίδου. Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 βρέθηκαν στον τάκο και έπρεπε να διεκδικήσουν τη συνέχιση στο παιχνίδι μέσα στον αχυρώνα.

Εκεί τους περίμενε ο παρουσιαστής της Φάρμας, Σάκης Τανιμανίδης για να τους εξηγήσει τις δοκιμασίες στις οποίες και θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τρία αγωνίσματα, ένας μόνο νικητής.

Τόσο ο Νεόφυτος Ηλίας όσο και η Νίκη Χαντσαρίδου προσπάθησαν πολύ για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πίνακας του σκορ έδειξε το «βαρύ» 3 έναντι μηδέν.

Εκείνος που παραμένει στη Φάρμα είναι ο Νεόφυτος Ηλίας, ενώ την πόρτα του ριάλιτι έκλεισε πίσω της οριστικά η Νίκη Χαντσαρίδου. Η ίδια έφυγε με χαμόγελο και τους ευχαρίστησε όλους, που της έδωσαν αυτήν την ευκαιρία, για να ζήσει όλη αυτήν την εμπειρία.

Όπως χαρακτηριστικά:«Σήμερα μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, με πολύ δύναμη και ενέργεια. Νιώθω πολύ γεμάτη, με όλα όσα έζησα εδώ. Είναι ένα απίθανο ταξίδι, που μακάρι όλοι να είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν. Έχω κάνει πολλούς αληθινούς φίλους και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Στον έξω κόσμο είμαστε όλοι κάθε μέρα με ένα κινητό και εδώ έζησα την αποτοξίνωση. Χαίρομαι πολύ που έχασα από τον Νεόφυτο, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και πολύ καλό παιδί.»

Ο Νεόφυτος αν και πρώτη φορά μονομάχος αποδείχθηκε δυνατός αντίπαλος απέναντι στην έμπειρη και δυνατή Νίκη, και στεναχωρήθηκε που η συμπαίκτρια του έφυγε από τη δική του επικράτηση.

Ο Μάνος στενοχωρήθηκε επίσης και είπε ότι έχασε την καλύτερη του φίλη μέσα στο παιχνίδι, καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή, δέθηκαν και ήταν αχώριστοι μέχρι και το σημερινό επεισόδιο. Ο Αστρινός, με τη σειρά του, είπε ότι το μόνο που τον στενοχώρησε ήταν ότι δεν κατάφερε να χορέψει με την Νίκη έναν κρητικό χορό, αλλά κάτι τέτοιο είδαμε να συμβαίνει, την ίδια στιγμή που εκείνος το ανέφερε.

Έκανε την υπόσχεσή του πραγματικότητα και οι δυο τους χόρεψαν προτού η παίκτρια αποχωρήσει.