Στον αχυρώνα μεταφέρθηκαν οι παίκτες της Φάρμας ώστε να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος μονομάχος είναι ο Νεόφυτος Ηλίας ο οποίος πήρε τη μαύρη πέτρα από τον αρχηγό του σπιτιού, Μάνος Πανταζής.

Στο σπίτι, επέστρεψε και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μετά την νοσηλεία του και τον τραυματισμό του. Οι 9 παίκτες βρέθηκαν μπροστά στον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πριν δώσει το σήμα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία, έδωσε το λόγο σε ορισμένους παίκτες να μιλήσουν.

Ένας από αυτούς ήταν ο Γρηγόρης Αναστασιάδης του οποίου το ηθικό είναι ιδιαίτερα πεσμένο μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη αλλά και του Δήμου Περπερίδη. Τα όσα είπε ο Γρηγόρης στον παρουσιαστή έκαναν φανερό, πως ο «αγρότης» και να φύγει δεν τον πειράζει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε πως είναι απογοητευμένος και με τον Γρηγόρη αλλά και με όσους παίκτες ενώ έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν μακριά επιλέγουν να εγκαταλείπουν την εμπειρία.

Και στο χθεσινό επεισόδιο όμως ο Σάκης Τανιμανίδης είχε εκδηλώσει την απογοήτευσή του.

«Δεν είναι δυνατόν, μου έχει γυρίσει το μυαλό»

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο σπίτι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για τον πρώτο μονομάχο. Ο παρουσιαστής, όταν ο Μάνος Πανταζής τον ενημέρωσε πως ο Γρηγόρης Αναστασιάδης τον είχε παροτρύνει να δώσει στον ίδιο την μαύρη πέτρα με σκοπό να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ξέσπασε.

«Σας είχα πει δεν χρειάζεστε να ζορίζεστε, χτυπήστε μου την πόρτα και πείτε μου ότι θέλω να φύγω και θα σας βοηθήσω να κουβαλήσετε τα πράγματα και να φύγετε. Δεν πιστεύω ότι εδώ πέρα θέλετε να φύγετε. Μου έχει γυρίσει το μυαλό. Δεν είναι δυνατό να είστε οι λίγοι εκλεκτοί από τις χιλιάδες αιτήσεις, που καταφέρατε να είστε μέσα στην Φάρμα και να ξυπνάτε και να λέτε κουράστηκα. Δεν γίνεται γιατί είστε ένας κι ένας καταπληκτικοί παίκτες. Δεν ξέρω με στενοχωρεί πολύ αυτό όταν βλέπω ανθρώπους που αναγνωρίζω τις ικανότητές τους να μην αξιοποιούν αυτό τους το ταλέντο και να τα παρατάνε πριν τον τερματισμό. Από την άλλη θαυμάζω τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα κι ας μην πετύχουν το αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους» είπε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης.