O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/01) στο πρώτο «The 2Night Show» για το 2022 τον Γιώργο Αλκαίο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε πριν 12 χρόνια να πουλήσει το σπίτι του, να εγκαταλείψει το τραγούδι και να μετακομίσει μόνιμα στη Μήλο.

Γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο νησί και πώς βίωσε αυτή την αλλαγή στη ζωή του;

Τι ανακάλυψε για τον εαυτό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από την αλλαγή του ονόματός του; Τέλος, εξήγησε γιατί δεν θέλει να ξανανέβει σε πίστα και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Το νησί μου έφτιαξε όλο τον εσωτερικό μου κόσμο» δήλωσε αρχικά.

«Μετά τη Eurovision τα έβαλα με τον εαυτό μου, σάπισα τον εαυτό μου στο ξύλο. Δεν δεν ήμουν ισορροπημένος μέσα μου».

«Έκλεισε ο κύκλος που έκανα αυτό που έκανα. Το έλεγα χρόνια πριν και έλεγα δεν θέλω να γίνω 60 χρονών πάνω σε μία πίστα αλλά δεν με πίστευαν. Δεν είχα κάνει κουμάντο οικονομικά. Την τελευταία 10ετία για διάφορους λόγους δεν ήθελα να δουλεύω σε αυτό που γινόταν. Μετά το 2002 μπήκαν άλλα πράγματα, τα ριάλιτι κτλ και έβλεπα να πηγαίνουμε στην αντιμουσική» είπε μεταξύ άλλων.

Στη Μήλο ο τραγουδιστής διατηρεί δωμάτια ενοικίασης. Λανθασμένα έγραψαν όπως είπε τα περιοδικά και τα σάιτ ότι ανήκε στη γιαγιά του.

Τα έχτισε μόνος του μαζί με τον ξάδερφό του, Σάββα, και τη Νίκη και Τζένη Βικελή.

«Αγόρασα εκεί ένα οικόπεδο που μου άρεσε πολύ και το φτιάξαμε από το μηδέν. Την πρώτη χρονιά που ανοίξαμε δεν κοιμόμουν μέχρι να γυρίσει ο τελευταίος πελάτης γιατί ανησυχούσα, μετρούσα τα αυτοκίνητα στα πάρκινγκ».

Θα ήθελε να κάνει παιδί;

«Για να κάνω ένα παιδί θα έπρεπε να έχω συνοδοιπόρο. Όλοι χρειαζόμαστε τον θεραπευτή μας, άμα δεν τον βρούμε, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Είπε δε ότι δεν σκοπεύει να ξανανέβει σε πίστα. Ποιος είναι ο λόγος;

«Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν μπορώ να το ξανακάνω. Θα ήθελα να κάνω μία μουσική παράσταση, κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω κάνει.

Αυτή η κατάσταση που έχουμε μπει και αυτό που γίνεται με τον διαχωρισμό εμένα προσωπικά δεν μ΄αρέσει. Θα περιμένω το καλοκαίρι έστω με ένα ραπιντ τεστ να έρχονται όλοι στις συναυλίες».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης το παρασκήνιο πίσω από την αλλαγή του επιθέτου του:

«Κάποιοι πιστεύουν ότι άλλαξα το όνομά μου επειδή μου το είπε μία κοπέλα. Δεν έγινε καθόλου έτσι. Εγώ ο Δάκης, ο Σάκης ο Ρουβάς συζητάμε για το αν θα αλλάξουμε τα επίθετά μας. Όχι ο Δάκης. Ήρθε ένας χορευτής και μου είπε θα σε λένε Αλκαίο και το κράτησα».