Πήγε για διακοπές στην Εσθονία την Πρωτοχρονιά, κόλλησε κορονοϊό κι από εκείνη την στιγμή βρέθηκε αντιμέτωπος με μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής του καθώς βρέθηκε «εγκλωβισμένος» εκεί. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα ο οποίος πήγε για διακοπές την Πρωτοχρονιά στην Εσθονία και κόλλησε κορονοϊό.

Το πρωί της Δευτέρας (10/01), ο Γιάννης Βίτσας, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» μίλησε για την περιπέτεια του.

«Εδώ πέρα δεν υπάρχει καμία υποδομή για τους ασθενείς με COVID… Ευτυχώς βρέθηκε ένα ξενοδοχείο, γιατί οι περισσότεροι είναι αρνητικοί, δεν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο καραντίνας. Έκανα το rapid test που απαιτείται για να επιστρέψεις στην Ελλάδα, βγήκε θετικό -κοστίζει 68 ευρώ- και μέσω της πρεσβείας βρήκα ένα ξενοδοχείο που δεν είναι φθηνό. Εδώ είναι υποχρεωτικό να κάνεις 10 μέρες καραντίνα» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Αυτή τη στιγμή το έχω ξεπεράσει, παρ’ όλα αυτά είμαι ακόμα θετικός στα τεστ, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να φύγω», είπε ο Γιάννης Βίτσας.