Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό κατά τη διάρκεια της συζήτησης για όσα είπε ο μητροπολίτης Κοζάνης για τις γυναίκες στη θεία λειτουργία. Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν και δηλώσεις με αντιδράσεις, ενώ η Φαίη Σκορδά είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας όσα σχολίασε για το θέμα ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Να αγιάσουν τα κόκκαλα του μητροπολίτη. Εγώ θυμάμαι και από μικρός στο χωριό ότι οι γυναίκες πήγαιναν περισσότερο για κουτσομπολιό στην εκκλησία. Το βρίσκω πολύ σωστό. Για να φτάσει ο μητροπολίτης μέσα στην εκκλησία να το πει αυτό το πράγμα, τι θα ακούει κάθε μέρα και τι θα έχει ακούσει όταν εξομολογούνται οι άντρες. Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος ο μητροπολίτης», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Έχουμε καταλάβει ότι αυτές οι δηλώσεις και αυτά τα χασκόγελα οπλίζουν χέρια ανθρώπων; Έχουμε καταλάβει πόσες γυναικοκτονίες έχουμε στην Ελλάδα; Τι γελάκια είναι αυτά;», αντέδρασε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε πως «αυτό είναι επικίνδυνο», με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά πως «είναι μια άποψη που σύρεται για χρόνια κι εσείς την ανακαλύπτεται τώρα». Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Φαίη Σκορδά: Μα τι λες τώρα; Μα μιλάς από πάνω μου! Ωραία μίλα!

Γιώργος Λιάγκας: Όταν με ρωτάς όμως;

Φαίη Σκορδά: Δεν ρωτάω αυτή τη στιγμή, κάνω μία τοποθέτηση.