Ο όμιλος εταιρειών της Χρυσής Ευκαιρίας, της κορυφαίας εταιρείας αγγελιών στην Ελλάδα, επεκτείνει τις δραστηριότητές του και καλωσορίζει το Living Luxuria, με στόχο την προώθηση πολυτελών ακινήτων από όλη την Ελλάδα.

Το Living Luxuria είναι μία νέα ετήσια, πολυτελής έκδοση, η οποία κυκλοφορεί αρχικά στην αγγλική γλώσσα και απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν μια ιδιαίτερη και υψηλών προδιαγραφών κατοικία στην Ελλάδα.

Η αγορά ενός πολυτελούς ακινήτου στην Ελλάδα είναι μια σημαντική επένδυση που οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά.

Η εμπειρία 21 χρόνων στην αγορά ακινήτων, η τεχνογνωσία και φυσικά η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών της Χρυσής Ευκαιρίας βρίσκονται σε κάθε σελίδα του Living Luxuria και αναδεικνύουν αυτά τα ιδιαίτερης αισθητικής και αξίας ακίνητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με διανομή σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, σε χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Καναδά κ.ά., το Living Luxuria είναι η πρώτη επιλογή για όσους αναζητούν μία ιδανική γι’ αυτούς κατοικία.

Δείτε περισσότερα εδώ.