Οι φήμες πως η σειρά του Mega, «Το αύριο μας ανήκει», θα ολοκληρωθεί πρόωρα έχουν φουντώσει για τα καλά τις τελευταίες ημέρες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Κωνσταντίνος Λάγκος, το πρωί της Παρασκευής (10/12) παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στην συγκεκριμένη ερώτηση.

«Εμένα έτσι κι αλλιώς η δουλειά μου ήταν για κάποια επεισόδια, αυτή ήταν η συμφωνία, επεκτάθηκε ο ρόλος και συνεχίζω. Δεν ξέρω από εκεί και πέρα τι συζητάει η παραγωγή με το κανάλι και τι αποφάσεις έχουν πάρει», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ποια είναι η άποψη του για τους ηθοποιούς οι οποίοι αποχωρούν από θεατρικές παραστάσεις ώστε να συμμετάσχουν σε reality; «Θεωρώ ότι ως επαγγελματίας, αν έχεις επιλέξει κάτι, το σωστό για εμένα είναι να το φέρεις εις πέρας. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Αν ήμουν μέλος ενός θιάσου που κάποιος θα έφευγε, θα ένιωθα ανασφάλεια. Ειδικά αν είναι από το βασικό cast σίγουρα υπάρχει αναταραχή μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Τα λεφτά είναι λεφτά, θα ήταν ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα reality» απάντησε ο Κωνσταντίνος Λάγκος.