Δυο gay φιλιά τα οποία προβλήθηκαν με διαφορά λίγων ωρών στην ελληνική τηλεόραση κατάφεραν να ταράξουν το τηλεοπτικό σκηνικό. Από τη μία η «Τούρτα της μαμάς» που προβάλλεται στην ΕΡΤ και από την άλλη οι «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες προβάλλονται στον Ant1 αποτέλεσαν θέμα σχολιασμού για τα φιλιά που αντάλλαξαν οι πρωταγωνιστές.

Οι χρήστες των social media δέχθηκαν με ενθουσιασμό τα gay φιλιά της ελληνικής τηλεόρασης και ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης (08/12) στον «αέρα» της εκπομπής του, «Καλό μεσημεράκι» αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας δημόσια «μπράβο» και στα δυο προγράμματα.

«Χορέψτε να το αλλάξουμε Αν και αλλάζει σιγά σιγά. Βοηθάει η ΕΡΤ. Κυνηγάμε λίγο τα αυτονόητα. Δεν έχει σημασία. Κι έρχεται η δημόσια τηλεόραση με μια μυθοπλασία έρχεται και σου λέει ορίστε, φιλιούνται δύο άντρες. Το φιλί είναι φιλί παιδιά. Μπράβο στην ΕΡΤ. Η ιδιωτική τηλεόραση ακόμα. Είχαν κάνει και τρέχαμε σαν τους τρελούς. Α, και στις “Άγριες” Επειδή είναι “Άγριες”; Μπράβο!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και έδωσε φιλί στο μικρόφωνό του.