Πρόωρη αυλαία έριξε εκπομπή του Open καθώς τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία συγκέντρωνε δεν ήταν τα προσδοκώμενα. Συγκεκριμένα, η εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα, το «Μίλησέ μου», έπειτα από 2,5 μήνες τηλεοπτικών πτήσεων, αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα του Open και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Τετάρτης (17/11).

«Το “Μίλησέ μου” ήταν μια εκπομπή που είχε επιτυχία. Ναι! Είχε επιτυχία. Για αν ένας από εσάς είχε βοηθηθεί αυτό είναι επιτυχία για μία εκπομπή. Ο σκοπός μας εξετελέσθη. Το μήνυμα που στέλνουμε από αυτήν την εκπομπή είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει τη λύση του» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Στο βιογραφικό μου θα είναι με μεγάλα φωσφορούχα γράμματα»

Στην συνέχεια, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είπε: «Αυτή η εκπομπή ήταν ιδέα της Έλενας Καταχανά και αρχισυντάκτρια της εκπομπής, πολύ καλή μου φίλη και θα ξανασυνεργαστώ εννοείται μαζί της. Η κυρία Μποροντινά ενέκρινε αυτήν την πρόταση και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή της» ευχαριστώντας την προηγούμενη Διευθύντρια Προγράμματος του καναλιού.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της έναν προς ένας και έριξε την αυλαία λέγοντας: «Το “Μίλησε μου” έχει μείνει στην καρδιά μου και στο βιογραφικό μου θα είναι με μεγάλα φωσφορούχα γράμματα».