Ήταν σίγουρος ότι στο live της Παρασκευής του Big Brother θα όδευε αυτός προς την έξοδο της αποχώρησης και μάλιστα είχε δηλώσει στους συμπαίκτες του πως θα βγάλει ένα μονόλογο στην πόρτα οματίζοντας εκείνους που πουλούν την ψυχή τους ακόμη και στον διάβολο προκειμένου να μην είναι προτεινόμενοι. Ο Νάσος που τελικώς παρέμεινε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», με τον Ισίδωρο Δούνη να είναι αυτός εγκατέλειψε το ριάλιτι, έκανε στο επεισόδιο της Δευτέρας (08/11) μια διακήρυξη υπέρ της δικαιοσύνης, η οποία έλαμψε άλλη μία φορά απέναντι στην αδικία και το θέατρο.

Νιώθοντας ο παίκτης αφενός χαρούμενος που παρέμεινε στο σπίτι και αφ΄ετέρου δικαιωμένος που ο κόσμος βλέπει και κρίνει με σωστό τρόπο τα όσα γίνονται στο σπίτι εξαπέλυσε τα πυρά του προς όσους τον ψήφισαν την τελευταία φορά.

Ο Νάσος ένιωσε πως με την επιλογή του κόσμου την Παρασκευή πήρε το «ΟΚ» από το τηλεοπτικό κοινό για να συνεχίσει να φέρεται και να μιλά έχοντας πάντα το αίσθημα του δίκαιου στο μυαλό, όπως άλλωστε πράττει μέχρι τώρα.

«Αισθάνομαι χαρούμενος που παραμένω στο σπίτι του Big Brother και θεωρώ πως υπάρχει κόσμος που ταυτίζεται με το δίκαιο και εγώ το αντιπροσωπεύω στο απόλυτο. Με κάνει να θέλω να συνεχίσω να λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω χωρίς να φοβάμαι τις επιπτώσεις που τις βλέπουμε στην ψηφοφορία.

Δεν θα σταματήσω να μάχομαι για το δίκαιο και την αποκατάσταση της αλήθειας γιατί έχουμε δει πολύ θέατρο εδώ μέσα» τόνισε.

Κόντρα στο σπίτι ανάμεσα σε Άννα και Νάσο

Ένταση επικράτησε στο Big Brother ανάμεσα στην Άννα και στο Νάσο, όταν ο δεύτερος δεν αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο με την αποχώρηση του Ισίδωρου Δούνη.

Ο Νάσος ισχυρίστηκε πως δεν προσέβαλε πουθενά τον Ισίδωρο, δεν ήταν σκληρός μαζί του κι ότι τιμά όσα λέει, με την Άννα να πιστεύει πως δεν είναι ανθρώπινος όπως πίστευε ότι ήταν, ούτε ο… σωματοφύλακας του δικαίου, επίσης ότι δεν κράτησε τίποτα από όσα πρέσβευε στην αρχή με το που μπήκε στο παιχνίδι, το οποίο έχει μελετήσει καλά κι ειρωνευόταν πέρα από τον Ισίδωρο και την Μαίρη Βαρσάμη: «Δεν είπα φάντασμα την Μαίρη, απλά ερχόταν να μιλήσουμε και μετά έφευγε. Με ποιον να μιλούσα;». Στην συνέχεια η Άννα βγήκε εκτός εαυτού, όταν ο Νάσος την αγνόησε και πήγε να φύγει: «Κάνεις σόου τώρα. Τι φεύγεις; Εσύ ειρωνεύεσαι… Κι έρχεται να μου κάνει επίθεση επειδή τον ψήφισα…. Μην με τρελαίνεις τώρα!».