Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη την Παρασκευή (29/10) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στο ενδεχόμενο να καταλήξει αυτή στα σκαλιά της εκκλησίας, για τη ζήλεια και την απιστία, ενώ μίλησε και για την απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση, για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με τη μητρότητα και τα κιλά της.

«Δεν τρώει παντόφλα ο Κωνσταντίνος. Απλά μπορεί εγώ να κρατάω το σπίτι και να του κάνω παρατηρήσεις για το πού αφήνει τα πράγματά του μέσα στο σπίτι. Δεν του αρέσει η καταπίεση και εκείνος δεν με έχει πιέσει ποτέ. Θέλεις, δεν θέλεις, θα δεις πού είναι, γιατί με τα social media μπορείς να μάθεις πού έχει βγει. Ζηλεύω όπως ζηλεύει κάθε γυναίκα και ο Κωνσταντίνος το κάνει, απλά δεν το δείχνει» τόνισε για τη συμβίωση η δημοσιογράφος.

Απαντώντας στο ενδεχόμενο γάμου, υποστήριξε: «Έξω όταν με ρωτούν γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, μου λένε ότι τα άφησα όλα για να κάνω παιδί. Δεν είναι έτσι, είναι μία άκομψη ερώτηση γενικότερα. Έχω βαρεθεί να ακούω «Πότε θα παντρευτείς;» και «Πότε θα κάνεις κι ένα παιδάκι;». Όλα αυτά είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά είναι πάρα πολύ αδιάκριτα. Όταν έρθει η ώρα, θα γίνει» τόνισε και για το θέμα της απιστίας δήλωσε:

«Παλιά ήμουν πολύ κάθετη στο θέμα της απιστίας, τώρα πιστεύω πως ίσως να πρέπει να ρίχνουμε λίγο νερό στο κρασί μας».

Η σκηνή αμηχανίας

Ακόμη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περιέγραψε ένα περιστατικό που την έφερε σε δύσκολη θέση στο σουπερμάρκετ. «Με είδε ένας κύριος και μου λέει “α είσαι έγκυος ε”, κάνοντας παράλληλα την αντίστοιχη κίνηση, και του είπα πως «όχι απλά έχω πάρει κάποια κιλά, ήταν πολύ άβολο».

Τέλος, τόνισε ότι η ίδια επέλεξε να απέχει αυτή την περίοδο από τον χώρο της τηλεόρασης: «Είμαι σε μία φάση της ζωής μου, όπου όλα κυλούν έτσι όπως θα ήθελα να είμαι. Απέχω από την τηλεόραση και είναι μία απόφαση που έχω πάρει συνειδητά. Αποφάσισα να κάνω ένα break και να αφοσιωθώ στις δικές μου επιχειρήσεις» κατέληξε.