Ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother, με την ολοκλήρωση του επεισοδίου της Παρασκευής (22/10). Ανατροπές υπήρξαν αυτήν την εβδομάδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αφού η Σαμάνθα Μίσοβιτς κέρδισε το βέτο και «σώθηκε» από την υποψηφιότητα. Έτσι, τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ακολούθησαν στην ψηφοφορία του σπιτιού η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος Δούνης, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης κι η Μαίρη Βαρσάμη.

Πέρα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, στο πλατό τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε κι ο Στηβ Μιλάτος για να σχολιάσει κι ο ίδιος όλες τις εξελίξεις του παιχνιδιού. Η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη από χθες και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κορύφωσε την αγωνία.

Ο Παναγιώτης, η Μαίρη και η Ανχελίτα ήταν ασφαλείς από νωρίς, ενώ η δυάδα που παρέμεινε τελευταία ήταν αυτή του Ισίδωρου και του Μιχάλη.

Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Μιχάλης Ευρυπιώτης, ο οποίος στην σύντομη παρουσία του, δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό. Με την ανακοίνωση η Μαίρη έπεσε στη αγκαλιά του Ισίδωρου με δάκρυα στα μάτια.

«Να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν να τους πω ότι τους αγαπώ κι ας μην τους ξέρω. Ένα ευχαριστώ και σ’ αυτού που τους ξέρω και τους λατρεύω. Να στείλω ένα φιλί στη μάνα μου και μια καληνύχτα στον τόπο μου στην Κάρυστο» ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Ισίδωρος για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Από την άλλη ο Μιχάλης που δεν συμπλήρωσε ούτε μήνα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» ανέφερε για την αποχώρησή του: «Τι να σου πω κι εγώ τώρα, σε βλέπω που με κοιτάς. Ημουν δεμένος με κάποια παιδιά πάρα πολύ. Στενοχωριέμαι που φεύγω κι αν είναι δίκιο ή άδικο ένας θεός ξέρει. Τι να κάνουμε. Αυτά έχει η ζωή. Τι να πω; Δεν το περίμενα να φύγω αλλά έγινε» ανέφερε στο τέλος ο Μιχάλης, ο οποίος πριν αποχαιρετίσει τα παιδιά είπε αστειευόμενος στον Γρηγόρη Γκουντάρα «Δεν άλλαζει το ότι φεύγω, ε;».