Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Εβελίνα Παπούλια βρέθηκαν απέναντι στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και η μεν πρώτη μίλησε για τον νέο της επαγγελματικό ρόλο και την καινούργια της δισκογραφική δουλειά και η δεύτερη για τη συμμετοχή της κόρης της στην τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για την ακρίβεια άνοιξε ένα διαφορετικό κεφάλαιο στην καριέρα της, αυτόν της ραδιοφωνική παραγωγού.

«Είχα λίγη αγωνία. Δεν ήξερα από που να εμπνευστώ και τι να πω στον κόσμο. Θέλει ενέργεια και ταχύτητα» είπε και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς μουσική.

Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη αναφέρθηκε στη νέα της δισκογραφική δουλειά με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

«Είμαι πολύ περήφανη για τη νέα μου δουλειά με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Είναι ένα όνειρο ζωής» τόνισε και στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως μικρότερη δεν είχε επιμονή. «Λέγε λέγε, που λέει και το τραγούδι, νομίζω πως πλέον είμαι άνθρωπος που έχει υπομονή και επιμονή».

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα είναι πίσω από τα μικρόφωνο του Ελληνικού 93.2, Πέμπτη στις 18.00, και για δύο ώρες θα παίζει δικά της τραγούδια, αγαπημένα της από άλλους καλλιτέχνες αλλά και «παραγγελιές» ακροατών, οι οποίοι θα μπορούν και να συνομιλούν μαζί της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επίσης θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο στούντιο Ασωμάτων στο Θησείο στις 20 Νοεμβρίου.

Η Εβελίνα Παπούλια και η κόρη της… Μυρτάλη

Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μαζί με τον Λευτέρη Ζαμπετάκη έχουν αναλάβει να μας ξυπνούν ευχάριστα και παιχνιδιάρικα, καθημερινά 6:00 – 10:00 στον Ελληνικό 93,2 με τη σειρά της δήλωσε πρωτίστως πως της αρέσει πολύ το ραδιόφωνο.

«Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο, είναι τελείως διαφορετικό από την τηλεόραση και το θέατρο. Έχει μία αμεσότητα και ένα τελείως διαφορετικό κοινό. Δεν έχεις την αίσθηση ότι πολλά μάτια σε ακολουθούν».

Ανέφερε στη συνέχεια ότι η αποχή της φέτος από την τηλεόραση ήταν συνειδητή επιλογή.

«Μπαίνοντας στο ραδιόφωνο είπα να δώσω βάρος σε αυτό. Για να επιστρέψω στην τηλεόραση θα ήθελα να είναι κάτι που να μου αρέσει και να είναι δημιουργικό για εμένα».

Η κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, πρωταγωνιστεί ως «Μυρτάλη» στη «Γη της Ελιάς». Πως αντέδρασε η διάσημη μαμά της;

«Χάρηκα πολύ. Με ρώτησε τι πιστεύω και της είπα ότι είναι πολύ μικρή. Από την στιγμή που είσαι καλλιτέχνης, είναι ωραίο να δοκιμάζεις νέα πράγματα».

Μητέρα και κόρη δεν είδαν μαζί το πρώτο επεισόδιο της σειράς, καθώς η Αφροδίτη έλειπε στην Κύπρο για γυρίσματα.