Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η παράσταση «Οι άθικτοι», η οποία μεταφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Με αφορμή τη νέα αυτή δουλειά στο θέατρο, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, η κάμερα του Breakfast@Star βρέθηκε στα παρασκήνια και συνάντησε τον Αντώνη Καρυστινό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το έργο, αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συνδυάσει παράλληλα τη φετινή σεζόν θέατρο και τηλεόραση.

«Ήταν μια ιστορία που είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και λόγω της μυθοπλασίας, αλλά και γιατί είναι αληθινή ιστορία τόσο διαφορετικών ανθρώπων. Μιλάει για τον υπερήρωα που κρύβουμε μέσα μας, τον άθικτο, ο οποίος μαζί με τον άλλο μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια της ζωής και να προχωρήσει» τόνισε ο Αντώνης Καρυστινός και αναφορικά στην επιστροφή του στην τηλεόραση που γίνεται ταυτόχρονα με την παρουσία του στο σανίδι δήλωσε:

«Ήταν δύσκολο το διάστημα επί ενάμιση χρόνο και ήμουν από αυτούς που δεν εργαζόμουν. Οπότε, αν θέλετε, αναγκαστικά έπρεπε να εργαστώ και να πάρω το ρίσκο να έχω δύο πράγματα γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα σταματήσει ένα από τα δύο, θα σταματήσουν και τα δύο, κανένα, θα πάνε όλα τέλεια; Αισιόδοξος είμαι αλλά είμαι και ρεαλιστής».

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει τη… μόδα των sequel και αν θα του άρεσε να επιστρέψει σε κάποιο σίριαλ που έπαιξε στο παρελθόν – υπήρχαν φήμες για μερικά νέα επεισόδια της σειράς Singles – ο Αντώνης Καρυστινός ήταν αρνητικός και στο ενδεχόμενο να μην επιστρέψει σε κάποιο σίριαλ που έπαιξε στο παρελθόν, αλλά και στην τάση της επανεμφάνισης παλιών προγραμμάτων και εξήγησε το σκεπτικό του:

«Δεν θα ήμουν θετικός στη συμμετοχή σε κάποιο sequel σειράς. Τόσες ωραίες ιστορίες υπάρχουν, ας πούμε στον κόσμο μια καινούργια. Φυσικά υπάρχουν κάποιες σειρές τις οποίες αγαπώ, όπως είναι οι Σαββατογεννημένες επειδή ήταν και η πρώτη μου σειρά» πρόσθεσε ο ηθοποιός στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη στο πρωινό του STAR.