Επιστρέφει το «THE VOICE»

Μεγάλη πρεμιέρα την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου


MEDIA
21:29
12/02/2015
Επιστρέφει το «THE VOICE»
loading

Το «THE VOICE», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε πάνω από 55 χώρες, και μαζί μ’ αυτές και την Ελλάδα, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου στις 21:15.

Το «THE VOICE», το talent show που κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο την φωνή, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν που μας πέρασε. Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε συντονισμένο στον ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα ο τελικός του «THE VOICE» να σημειώσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεπερνώντας το 50% στην πλειοψηφία των κοινών που το παρακολούθησαν.

To «THE VOICE» εκτός από ρεκόρ τηλεθέασης κατέρριψε επίσης κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στα social media σε όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.

Για άλλη μια φορά φέτος, μόνο οι πιο ταλαντούχοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή! Για το λόγο αυτό, τους υποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν, 4 από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.

Στη θέση των «coaches» θα είναι και φέτος: ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης/Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου. Αντίστοιχα, την παρουσίαση του «THE VOICE» αναλαμβάνει και πάλι ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, μπορείτε να μπείτε στο Facebook στη σελίδα ANT1 THE VOICE of GREECE και δείτε πρώτοι exclusive sneak preview από το 1ο επεισόδιο το απόγευμα του Σαββάτου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει