«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς του Open η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Από την Σοφία Πελεκάνου

Το βράδυ της Τρίτης, ο τηλεοπτικός σταθμός Open και η Αργοναύτες α.ε. προσκάλεσαν τους τηλεοπτικούς συντάκτες σε ένα όμορφο καφέ στο κέντρο της Αθήνας ώστε να παρακολουθήσουν μαζί με τους πρωταγωνιστές αλλά και τους δημιουργούς της σειράς το πρώτο επεισόδιο.

Η σκηνοθέτιδα Μαρία Λάφη, οι σεναριογράφοι Ρένα Ρίγγα, Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου, οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Άννα Αδριανού, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» το οποίο απέσπασε θετικά σχόλια.

Έξυπνες ατάκες που προκαλούν γέλιο

Σ'αγαπάω μεν αλλά σειρά Open

Στο τέλος της προβολής του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά», τα σχόλια ήταν θετικά ενώ τονίστηκε πως είναι «έξυπνα» γραμμένο το σενάριο και πως οι ερμηνείες των ηθοποιών προκαλούν γέλιο.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» θα προβληθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του Open. Σε αυτό, οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τον Παύλο (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και τη Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) αλλά και όσα άτομα βρίσκονται καθημερινά στη ζωή τους.

Το ζευγάρι, στο πρώτο επεισόδιο δέχεται πιέσεις από τη μητέρα του Παύλου, Νίνα (Χριστίνα Τσάφου) να διοργανώσει ένα πάρτι – έκπληξη σε έναν θείο, τον Μίμη. Την ίδια μέρα όμως έχει γενέθλια και ο κολλητός φίλος του Παύλου, Μάκης (Μιχάλης Πανάδης) αλλά όλοι τον έχουν ξεχάσει.

Μέσα σε όλα, η αδερφή του Παύλου, Ηλιάνα (Μαριέλλα Σαββίδου) χωρίζει από τον σύντροφό της.

Και ενώ το ραντεβού για το πάρτι έκπληξη έχει δοθεί στο σπίτι του ζευγαριού, μια τυχαία συνάντηση του Μάκη με έναν άστεγο στο πάρκο (Θοδωρής Αντωνιάδης) προκαλεί ανατροπές, συναντήσεις που οδηγούν σε μαλλιοτραβήγματα, καβγάδες, γέλια, μια κηδεία και στη μέση υπάρχει μια… τούρτα με γεύση κάστανο.