Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη νέα σειρά του Open, «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» όπου συνάντησε τους πρωταγωνιστές οι οποίοι μίλησαν για τους ρόλους τους.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Χριστίνα Τσάφου, Χρήστος Σαπουντζής, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύη Δαέλη, Μιχάλης Πανάδης και Θοδωρής Αντωνιάδης δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τη νέα τους αυτή δουλειά.

«Το σήριαλ επικεντρώνεται σε ένα κεντρικό ζευγάρι, τον Παύλο και τη Δάφνη. Ο Παύλος γράφει για έναν παρουσιαστή ενός show στην τηλεόραση. Γύρω από αυτούς είναι ορισμένοι τύποι… περίεργοι» ανέφερε ο πρωταγωνιστής Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός δέχθηκε ερώτηση και για το ελληνικό #metoo καθώς η σύζυγος του Λένα Δροσάκη ήταν η μια εκ των τριών ηθοποιών που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η λογική είναι να σταθούμε απέναντι σε όποιον κακοποιεί, να σταθούμε δίπλα στα θύματα και όχι να τοποθετούμαστε με έναν τρόπο και να συμπαραστεκόμαστε στους θύτες» ανέφερε ο ηθοποιός.

Για το ρόλο της στη νέα σειρά «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» μίλησε και η Ευσταθία Τσαπαρέλη η οποία ανέφερε: «Τους συναντάμε σε ένα κομβικό σημείο της σχέσης τους, έπειτα από δέκα χρόνια συμβίωσης».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είπε: «Αγαπησιάρικη σειρά, είναι διαφορετική αυτή η δουλειά απ’ ότι έχω κάνει στην τηλεόραση. Ο ρόλος μου είναι ένας καταπιεσμένος σύζυγος αλλά εγώ είμαι πολύ δοτικός και τρυφερός απέναντι της γιατί την αγαπώ».

Η Χριστίνα Τσάφου ανέφερε πως: «Είμαι η μητέρα του πρωταγωνιστή, του Παύλου. Επιβάλλομαι και ανακατεύομαι παντού. Δε θέλω το κακό τους αλλά είναι σαρωτική αυτή η γυναίκα».