«Το Just είναι ένα μεγάλο format, έχει γράψει τεράστιες επιτυχίες σε όλο τον κόσμο. Φέτος γίνεται μια προσπάθεια από περίπου 280 άτομα γιατί τόσοι είμαστε που δουλεύουμε για το Just. Η επιτυχία δεν είναι μόνο δική μου. Είναι όλη η ομάδα».

Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στο «Just 2Us» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αύριο στις 20:00 από την συχνότητα του Alpha το μεσημέρι της Παρασκευής όπου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής μίλησε για τον σταθμό που πλέον τον φιλοξενεί έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας του με το Open. «Η ομάδα κάνει την επιτυχία. Το ίδιο και το κανάλι. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στον Alpha γιατί κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις ένα κανάλι και μια διεύθυνση προγράμματος δίπλα σου. Δεν το είχα ζήσει αυτό πέρσι στο Open. Ήταν δύσκολο να φύγουμε από εκεί».

«Ένιωσα μεγάλη αχαριστία στο Open»

Για αχαριστία που ένιωσε στο Open έκανε λόγο ο Νίκος Κοκλώνης στην συνέχεια. «Εγώ ένιωσα μεγάλη αχαριστία εκεί, οπότε ήρθα εδώ και είδα μεγάλη αγκαλιά, και τους ευχαριστώ που είναι δίπλα μου όπως ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί ήταν πολύ δύσκολο να βγω ξαφνικά μπροστά και να τραγουδάω και να κάνω αυτό το πάρτι του Σαββάτου και να διασκεδάζω μαζί με τον κόσμο. Δεν κοιτάω τις κάμερες, δεν κάνω ένα τηλεοπτικό προϊόν. Το Just είναι ένα μεγάλο πάρτι», είπε ο παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το παρασκήνιο της μετακίνησής της

«Μιας και ανέφερες το Open…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην συνέχεια και πήρε τον λόγο και αποκάλυψε το παρασκήνιο της δικής της μετακίνησης από το Open στον Alpha.

«Ένας από τους λόγους που είχα αρχίσει να αγχώνομαι ήταν πέρσι, όταν ο Νίκος ουσιαστικά ανακοίνωσε την αποχώρηση του, εμείς είμασταν συμπαραγωγοί. Βλέποντας τον Νίκο να φεύγει ένιωσα μια τεράστια ανασφάλεια γι’ αυτό που επρόκειτο να έρθει στην συνέχεια. Σημαντικό είναι στα κανάλια οι άνθρωποι που βρίσκονται στη διοίκηση, στις παραγωγές να είναι δίπλα στα πρόσωπα. Να τα αφουγκράζονται, να ακούν τα προβλήματα τους, να τα υποστηρίζουν, ακόμα να τους λένε και ένα μπράβο. Εμένα δεν με πήρε ο Νίκος από το Open. Μου είπε ότι εγώ θα είμαι δίπλα σου ότι και να αποφασίσεις. Πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και όταν έκανα ραντεβού με άλλα κανάλια μου είπε σκέψου το και πάρε τις αποφάσεις σου. Στο τέλος Αυγούστου του είπα ότι θέλω να είμαι στην Barking Well και να πάμε μαζί στον Alpha. Έτσι έγινε ακριβώς. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν με επηρέασε ποτέ ο Νίκος» υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου.