Ο Μελέτης ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother καθώς αποδείχθηκε πως η δεύτερη φορά ήταν και η φαρμακερή.

Ο Μελέτης ήταν στον τάκο αυτή την εβδομάδα μαζί με την Ευδοκία και τη Μαίρη, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές οι οποίοι έδωσαν την ψήφο τους στις δυο παίκτριες.

Έτσι, στο κλείσιμο του Big Brother Live, η απόφαση είχε παρθεί από τους τηλεθεατές και οι παρουσιαστές κλήθηκαν να την ανακοινώσουν στους παίκτες του ριάλιτι. Και από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, όπου πρώτη παρέμεινε η Μαίρη, αυτή την εβδομάδα αποχώρησε… ο Μελέτης!

«Φεύγω γεμάτος από το Big Brother… Έτσι όπως μπήκα την πρώτη μέρα, έτσι φεύγω» παραδέχθηκε ο πρώην, πλέον, παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο οποίος στη συνέχεια σημείωσε ότι δεν περίμενε ότι θα φύγει και κυρίως ότι δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι το μεμπτό όσο καιρό ήταν μέσα στο σπίτι που να οδήγησε το κοινό σε αυτή την απόφαση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.