Στα Χανιά, για δεύτερη φορά, επέστρεψε χθες η Ρίτσα Μπιζόγλη, αλλάζοντας τον προγραμματισμό των ταξιδιών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ώστε να καλύψει την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη.

Η δημοσιογράφος συνομίλησε και με τον Γιώργο Νταλάρα ο οποίος ήταν συγκινημένος για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη και η φωνή του «έτρεμε».

«Ο Θεοδωράκης για μένα άλλαξε τη ζωή μου, όπως και σε χιλιάδες ανθρώπους αλλά για τους μουσικούς ήταν πατέρας και αδελφός και δάσκαλος. Δύσκολα βρίσκεις τέτοιες προσωπικότητες. Πιο παλιά διαβάζαμε για τον Ρήγα Φεραίο. Να, μια επανάληψη στη σύγχρονη εποχή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας στη Ρίτσα Μπιζόγλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που κεντρικό δελτίο ειδήσεων σταθμού «βγαίνει» για δέκα ημέρες από μια διαφορετική πόλη της χώρας κάθε μέρα.

Το συγκεκριμένο project έχει αρκετές δυσκολίες καθώς όλη η ομάδα της παραγωγής μετακινείται από πόλη σε πόλη προκειμένου να «καλύψει» γεγονότα και να μεταφέρει ειδήσεις.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη, μάλιστα, όταν μαζί με την ομάδα της βρέθηκαν στη Ρόδο δεν δίστασε να ανέβει σε ένα πεζούλι 3 μέτρων ώστε να μεταφέρει τις ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ενώ πίσω της ήταν γκρεμός που έκοβε την ανάσα.

Το εγχείρημα ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου από την πολύπαθη Εύβοια και θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου.

Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα που εξασφάλισε το Newsbeast