Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση στις 8 Σεπτεμβρίου από τη συχνότητα του Mega. Χθες το απόγευμα (30.08) συνάντησε τους δημοσιογράφους και τους μίλησε για τους συνεργάτες της και τη νέα εκπομπή.

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία», είπε η Ελένη Μενεγάκη:

Για την προετοιμασία της εκπομπής της: «Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: “Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε”; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους».

Ελένη Μενεγάκη: Οι συνεργάτες

«Το πρώτο τηλέφωνο που πήρα ήταν ο Σάββας Πούμπουρας» είπε, διευκρινίζοντας ότι όταν τον πήρε έκανε zoom και ξέχασε να την πάρει πίσω.

«Όταν χωρίσαμε είπα στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου πως αν επιστρέψω θα ξανασυναντηθούμε οπωσδήποτε» είπε για την πρώην συνεργάτη της, που θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της.

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε ότι δεν ήθελε να τον πάρουν τηλέφωνο γιατί «ριζώνει στα κανάλια».

Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της ανέφερε: «Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο»;

Γι’ αυτούς που υποστηρίζουν ότι επέστρεψε νωρίς στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στον Χρήστο Λυσσέα: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά». «Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου βέβαια», ξεκαθάρισε.