Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Ο Θοδωρής δέχεται την ονομασία ΤεόΛεό για το κρασί και οι υπόλοιποι της παρέας επευφημούν την ευρηματικότητα του Λεωνίδα. Ο Μάρκος προσπαθεί να σπείρει την αμφιβολία και στη Ρενάτα, την ώρα που ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί ότι η Ρενάτα δεν θέλει να τον δει στο επισκεπτήριο.

Η Κέντρα προσπαθεί να πείσει τη Βάνα να μην ασχοληθεί νυχτιάτικα με το πλακάκι, ενώ ο Αχιλλέας ρίχνει μπηχτές στην αυλή για να τον ακούσει η Ισμήνη. Ο Δαμιανός παίρνει την απόφαση να φανερώσει το ρόλο του στον Βλάση, την ίδια στιγμή που η Σύλβια ανταγωνίζεται τη Βάνα στο θέμα του έρωτα.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στον Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Ο Μάρκος προσπαθεί να πείσει την Ρενάτα για την εμπλοκή του Αχιλλέα στην ενοχοποίησή της, ενώ η Ισμήνη υποψιάζεται ότι η Κέντρα ετοιμάζει νέο χτύπημα, αλλά κινδυνεύει να πέσει σε παγίδα. Ο Δαμιανός αποφασίζει να βοηθήσει τον Βλάση και να ζητήσει από την Κέντρα τα χρήματα του Βλάση.

Τα εκατομμύριά του όμως, είναι κρυμμένα στο εκκλησάκι της έπαυλης Σοφοκλέους και η Σύλβια με την Βάνα είναι μια ανάσα από το να τα ξετρυπώσουν. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης αναλαμβάνει να περάσει ένα μήνυμα του Αχιλλέα στη Ρενάτα, ενώ ο Φώτης γίνεται μάρτυρας μιας πολύ ύποπτης συνάντησης του Μάρκου με την Κέντρα…