Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως η είδηση της σύλληψης της Ρενάτας έχει φέρει αναστάτωση σε όλους κι ο Μάρκος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να ρίξει ευθύνες στον Αχιλλέα. Ο Ζούβας με τη Σύλβια προσπαθούν να επανορθώσουν για τη γκάφα που έκαναν στον Φώτη με το γράμμα της Βάνας, μέχρι που το μαθαίνουν ο Ατσαλάκης κι ο Ζαχαρίας και προθυμοποιούνται να βοηθήσουν.

Η Σύλβια αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Αχιλλέα που είναι έτοιμος να καταρρεύσει με τα νέα της Ρενάτας, την ίδια στιγμή που η Κέντρα βάζει πιο βαθιά το «μαχαίρι» και δεν υποκύπτει. 

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στον Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Ο Αχιλλέας και ο Μάρκος πιάνονται στα χέρια, ενώ η Ρενάτα καλείται να απολογηθεί στο αστυνομικό τμήμα. Ο Βλάσης προσπαθεί να καταλάβει τι έχει η Ισμήνη εναντίον του και έχει γίνει ψυχρή απέναντί του.

Το μπέρδεμα με το γράμμα της Βάνας προς τον Φώτη γίνεται χειρότερο και προκαλεί απανωτές παρεξηγήσεις στην παρέα της αποθήκης αλλά και στην έπαυλη Σοφοκλέους. Η Κέντρα ενημερώνει τη Φαίη πού έχει κρύψει τα χρήματα του Βλάση, και η Βάνα, χωρίς να το ξέρει, είναι μια ανάσα από το να τα ξετρυπώσει. Και ενώ ο Αχιλλέας ψάχνει μάταια όσους τον παγίδευσαν, ο ανακριτής διατάζει την προφυλάκιση της Ρενάτας.