Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Η Βέλη ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει σύντροφο και κοντεύει να τρελαθεί, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να την λογικέψει.

Η Ξένια πείθει τον Μπάμπη να συνεργαστεί με την Κόνη που θα του ανανεώσει την σελίδα του στα σόσιαλ, προκειμένου να βοηθήσει την σχολή. Πάνω που ξεκινάει η συνεργασία.

Ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, δώρο του Σωτήρη, έχει κάνει πολύ χαρούμενο τον Ηλία μα το πρόβλημα ξεκινά όταν συνειδητοποιεί ότι τον χτυπούν απίστευτα. Επιμένει να τα φορά, για να μην κακοκαρδίσει τον φίλο του. Η Καίτη αποφασίζει να τον βοηθήσει με διάφορους τρόπους μήπως και μαλακώσουν τα παπούτσια, αλλά μάταια.

Σαν να βάλανε σημάδι τον Μηνά σήμερα τα πουλιά και η Βούλα προσπαθεί να τον πείσει ότι όλο αυτό μεταφράζεται σε τύχη.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στην σειρά του Alpha;

Ο Άγγελος αποφασίζει να στήσει μια περσόνα για να εμφανιστεί στα μπουζούκια κι αρχίζει να πειραματίζεται, ενώ παράλληλα σπάει τα νεύρα της Βέλης.

Η Βούλα κάνει συνεχώς ζημιές σήμερα και θέλει να πείσει τον Μηνά ότι το γούρι, θα τρέχει από τα μπατζάκια τους. Και να που κερδίζουν το λαχείο.

Ο Ηλίας αποφασίζει, μετά από προτροπή του Σωτήρη, να γίνει σέρφερ. Ξεκινά προπόνηση. Η Καίτη προσπαθεί να του βάλει μυαλό, αλλά ο Ηλίας είναι αποφασισμένος. Μέχρι που, ο Ηλίας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι όλα αυτά ίσως τελικά να μην είναι για την ηλικία του…

Ο Μπάμπης θα γίνει σοφέρ της Μόνικα Μπελούτσι στη λίμο για μια μέρα. Όταν, όμως, η Μόνικα Μπελούτσι εμφανίζεται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.