Ο Παύλος Χάππιλος βρισκόταν στην κουζίνα του MasterChef και έδινε τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να παραμείνει στο σπίτι και το διαγωνισμό.

Στον εξώστη, Ιωάννης Αυλωνίτης και Μαρίνα Ντεμολλάι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του συμπαίκτη τους και προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν με τις συμβουλές τους.

Φανερά φορτισμένος συναισθηματικά, ο Παύλος προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του MasterChef και συγκίνησε όταν τα μάτια του γέμισαν δάκρυα.

«Δεν ζήτησα από κανέναν σήμερα να με βοηθήσει. Μου είπε ο Γιάννης ότι θα είναι από πάνω μου, η Μαρίνα ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο λίγο αμφιλεγόμενοι χαρακτήρες. Και ο Γιάννης και η Μαρίνα αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ τους πάω πάρα πολύ και τους δύο. Γιατί ότι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους. Μου αρέσει να τους δικαιολογώ» ανέφερε ο Παύλος Χάππιλος.

Στην συνέχεια, ο παίκτης πρόσθεσε: «Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους, βρίσκεις και έναν τρόπο να τους μάθεις εάν θέλουν να αλλάξουν. Έχω κριθεί πάρα πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις ή να καταλαβαίνουν την οπτική σου. Είναι κάτι που δεν θέλω εγώ να κάνω στους άλλους».

Ο παίκτης έκανε και χιούμορ στις δηλώσεις του και αναρωτήθηκε: «Είμαι ο κλαψιάρης της σεζόν ε;»