Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 13 ολόκληρα χρόνια βρίσκονται στον «αέρα» οι Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές.

Τη φετινή χρονιά, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχουν κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης με το διαφορετικό τους… δελτίο ειδήσεων μέσω της συχνότητας του Open.

Στην συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με τον σταθμό, όταν ο πρώτος άλλαξε επαγγελματική στέγη μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ, συμπεριλαμβανόταν και η άλλη εκπομπή της παρέας, το «Βινύλιο».

Η μουσική εκπομπή όμως, βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα για συγκεκριμένες «εμφανίσεις». Η ώρα του τέλους έφτασε και ο Αντώνης Κανάκης, χθες, Μεγάλη Τετάρτη έκανε τη δυσάρεστη ανακοίνωση στους τηλεθεατές.

Το Βινύλιο ρίχνει αυλαία.

«Σας το είχαμε ότι το Βινύλιο θα ήταν για περιορισμένο αριθμό εκπομπών» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης ενώ σημείωσε πως: «Θα το κάνουμε ακόμα πιο βραδινό το πάρτι του τελευταίου Βινυλίου» και άφησε την υπόσχεση για ένα μεγάλο γλέντι να αιωρείται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.