Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν αναπροσαρμόσει τον προγραμματισμό τους λόγω του Πάσχα. Σειρές, reality και τηλεπαιχνίδια μπήκαν στον «πάγο» και τις θέσεις τους πήραν σειρές και ταινίες που «βάζουν» τους τηλεθεατές στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών.

Έτσι, και ο Ant1 έχει αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα του και έβαλε στον «πάγο» τις Άγριες Μέλισσες.

Πότε όμως θα επιστρέψει στον «αέρα» η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού;

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψουν στον «αέρα» του Ant1 τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου στις 22:00.

Τι θα δούμε όμως στο επεισόδιο της… επιστροφής τη Δευτέρα του Πάσχα;

Ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα αναμετρηθεί με τον Δούκα; Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του. Είναι, όμως, αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του για ν’ απελευθερωθεί ο Συνεταιρισμός από τον Δούκα. Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με τον Σέργιο και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια. Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί, αλλά διστάζει να το μοιραστεί με τον Λάμπρο.

Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή βρίσκουν κοινό έδαφος τον Συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν τον Νικηφόρο. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει τον Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα. Πώς θα αντιδράσουν η Ασημίνα και η Δρόσω; Θα αποχωριστούν τον γιο τους γι’ άλλη μια φορά; Η Σοφούλα γνωρίζει μια μοναχή κι αρχίζει να της ανοίγεται, ενώ το γράμμα του Άγγελου φαίνεται να την επηρεάζει.

Ο Αλέξης ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη και οι υποψίες του τον οδηγούν στον γυναικολόγο. Θα μάθει την αλήθεια για το παιδί;

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.