«Ήξερα από την πρώτη στιγμή που γράφαμε το θεατρικό “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” ότι αυτό είναι… σίριαλ» ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Pop Up» το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Μιχάλης Ρέππας στις θρυλικές Τρεις Χάριτες, την σειρά του Mega που έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

«Οι Τρεις Χάριτες πήγαν πρώτα στον Ant1 και την ΕΡΤ, αλλά το απέρριψαν. Το σενάριο είναι δύσκολο. Είναι άσχημο πράγμα. Είναι μισή λογοτεχνία. Είναι άσχημο το σενάριο αδειασμένο από τους ηθοποιούς. Την εποχή που το θέατρο σνόμπαρε τα ελληνικά έργα και δεν μπορούσαμε να βρούμε δουλειά, μας περιμάζεψε η τηλεόραση και ουσιαστικά μας γέννησε. Οι Τρεις Χάριτες ήταν ουσιαστικά γενέθλια πράξη», είπε ο Μιχάλης Ρέππας για την σειρά που φέρει τη δική του υπογραφή αλλά και του συγγραφικού του διδύμου, Θανάση Παπαθανασίου.

Ο Μιχάλης Ρέππας πρόσθεσε στη συνέχεια μεταξύ άλλων πως: «Υπάρχουμε μέχρι και σήμερα λόγω του σίριαλ Τρεις Χάριτες. Και τώρα σε μια άλλη δύσκολη στιγμή μας ήρθε ξανά η τηλεόραση. Από δυο μεριές, και από τη μεριά του Ant1 και του Mega και πραγματικά αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι στην τηλεόραση. Εμείς ζητήσαμε από το Mega να μην παίζει σε επανάληψη τις σειρές μας. Πέρασα χοντρή κρίση στα 47 μου, έπαθα μελαγχολία, έχασαν όλα το νόημά τους. Έκανα 3,5 χρόνια ψυχοθεραπεία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.