Στο χθεσινό επεισόδιο της «Έξαψης» είδαμε πως: Η εμφάνιση του Ορφέα φέρνει στη Μαρίνα μνήμες που την ταράζουν. Η Τζόυ συνεχίζει να αγνοείται.

Η Εβίτα, στα όρια της κατάρρευσης. Οι απαιτήσεις του Παντοπωλείου κάνουν την Κλαίρη να χρωστάει στον προμηθευτή της. Ο Γιάννος προσφέρεται να τη βοηθήσει οικονομικά.

Η Ίριδα πιέζει το Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση. Ο Μηνάς έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρίνα όταν μαθαίνει ότι γνώριζε τη Βίκυ πριν το ατύχημα. Ο Γιάννος εμφανίζεται για πρώτη φορά σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21.00 στην «Έξαψη» του Mega;

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας.

Ο Κωστής, μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του. Ο Ορφέας και η Μαρίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην υπόθεσης της Βίκυς.

Η Εβίτα επισκέπτεται το Παντοπωλείο της Κλαίρης. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.