Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο από ρεπορτάζ, που εμφανίζεται να παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό Star, και στο οποίο παρουσιάζεται ρετουσαρισμένη μία φωτογραφία του 18χρονου συλληφθέντα για το διπλό φονικό στη Μάνη.

Στο βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, φαίνεται η φωτογραφία ενός εκ των δραστών του φρικιαστικού εγκλήματος, στην οποία ενώ αρχικά είναι εμφανές το τατουάζ με τη σβάστικα που έφερε στο δεξί χέρι, στη συνέχεια, και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το δελτίο ειδήσεων και το ρεπορτάζ που έδινε live η δημοσιογράφος, το τατουάζ «εξαφανίζεται».

Οι χρήστες των social media κατηγορούν τον τηλεοπτικό σταθμό ότι επίτηδες ρετουσάρισε τη φωτογραφία, και μάλιστα με προκλητικό τρόπο, ενώ το ρεπορτάζ έπαιζε στον «αέρα», και κάνουν λόγο για απόπειρα «ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής» και των δραστών.

Πάντως, μέχρι τώρα, δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη απάντηση από το κανάλι, που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση, και να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με το εν λόγω ρεπορτάζ.

Την ίδια ώρα, σιγή ιχθύος τηρούν η ΕΣΗΕΑ και οι Ενώσεις Δημοσιογράφων.