Από φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη ανασύρθηκαν σήμερα το πρωί οι σοροί του 25χρονου και 26χρονου, από τη Μεσσηνία και τη Σάμο, αντίστοιχα, που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση που έκανε ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο οι δύο άντρες φέρουν τραύματα από κυνηγετικό όπλο και εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν.

Η μηχανή με την οποία έφυγαν για βόλτα τα θύματα, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο ημεδαπών, στη Μεσσηνία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες (19.8.2014) το απόγευμα, βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Σημειώνεται ότι για τα δύο νεαρά άτομα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας».